reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzoł haha[emoji23]
Agnesis moj jak jest chory to mam ochote go zabić. Także współczuję chorego chłopa w domu.
Rene o matkooo[emoji23] a ja ograniczam słodkie[emoji23] super Ci wyszedł[emoji7][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A swoją droga ma ktoras z Was pralkę Samsunga z Eco Bubble?

1485284592-aaaaaa.jpeg
1485284598-aaaaaa.jpeg
1485284605-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Akurat teraz jak jestem na diecie? :D masakra dzisiaj moi kupili lody.... mój to się schował w kuchni i zjadł żebym nie musiała patrzeć...ale reszta jadła - musiałabym walczyć ze sobą

Kochane ja znikam.
Moja mama do nas przychodzi mieszkać , musimy trochę ogarnąć wszystko itp.
Tule Was ! Zafasolkujcie , będę zagladac

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Kochane ja znikam.
Moja mama do nas przychodzi mieszkać , musimy trochę ogarnąć wszystko itp.
Tule Was ! Zafasolkujcie , będę zagladac

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Wracaj szybko do nas :):* :* :*

Bum cos sie stało? Ogarnijcie wszystko szybko i wracaj, bedziemy tęsknić [emoji20]

reklama
Agnesis ja mam beko, takze nie pomogę. Ale najlepiej na internecie sprawdz opinie.
Carmen jak sie czujesz?
Arte trzymasz sie?
Bum wracaj tylko szybko!

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry