reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kochane przecież nie zostawię Was , będę zaglądać często gęsto , aż sytuacja będzie lepsza :*
carmen , agnesis priv.

reklama
Kochane przecież nie zostawię Was , będę zaglądać często gęsto , aż sytuacja będzie lepsza :*
carmen , agnesis priv.
:(

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

:(

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
wieczorkiem jestem , wszyscy śpią więc odpoczywam :*
a zawsze możesz minie złapać na fb :p

Ostatnia edycja:
Zamawiam pralkę, zapłacę za wniesienie, nie bede o nic tego gamonia pytać, nawet nie zauważy ze inna pralka stoi, bo to ślepe jak kret. Musiałabym chyba sciany w domu wyburzyć i na łyso sie ogolić, żeby różnice zauważył [emoji53]
Ciekawe czy w media markt wnoszą za dopłata. Muszę sprawdzić.

Witajcie

Dużo mam w ostatnich dniach roboty, to troche mniej się udzielam

Zakupiłam wczoraj pakiet na następny cykl tj. Testy owulacyjne w rossmanie i podpaski [emoji23][emoji16]
Czekam na @ i mam nadzieje że mnie nie będzie robić w ciula tylko przyjdzie czym prędzej
W tym cyklu spróbuje jeszcze naturalnie w sensie bez clo, bo troszku licho z kasą a za 3-4 usg po clo troche szarpnie
Jak w tym cyklu też nic z tego to w następnym jux definitywnie clo.

Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie razem i każdą z osobna
Zdrówka życzę [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Cześć dziewczyny obiecałam w poniedziałek na Facebooku że napiszę co u mnie, ale wolę tu bo tam jakoś dziwne.
Więc u mnie wszystko po staremu, dalej czekamy na cud. Czasami mam dość tego wszystkiego, tego czekania, tego myślenia nad tym. A co więcej u mnie? Planujemy razem w końcu zamieszkać tzn. Mój A na zmienić pracę na Lublin, w niedalekiej przyszłości ślub i budowa domu. I tyle u mnie :-)

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania moze akurat uda sie bez wspomagaczy.
Ja jak patrzę na fasolki Nessi to myśle, ze chyba sama sobie clo zafunduje, jak uda mi sie załatwić [emoji16][emoji16][emoji16]
Patunia to bardzo dobry pomysł, żebyście mieszkali razem [emoji106][emoji106] zobaczysz wtedy zaskoczy szybciutko [emoji4]

reklama
Do góry