reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Właśnie nic [emoji53][emoji53] no , ale drażni mnie od razu jak wchodzi z pracy ...
Jak go nie ma mi się tęskni a jak jest to chce , zeby juz poszedł [emoji38]
I weź mnie zrozum [emoji23][emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Ja ostatnio tez tak mam

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko w locie przelotem [emoji12]
Carmen a Ty byłaś jeszcze przed owulacja, nie? I już okres? Co ile dni Ci to wypada? Gin sie myli, ze jesteś zdrowa, bo masz PCOS. A usg i cytologię, każda kobieta chociaż raz w roku powinna robić. Nawet jak nie planuje w ciaze zachodzić. Moją mamę uratowało to, ze robiła badania co pół roku. Gdyby nie to, mogłoby jej nie być już z nami.

Teraz z kolei mam troche plamienia,silne bole brzucha i zakroszczony pysk

Ocipiec idzie.
U dentysty przezylan hehee
Bum a ten parfum Blu z avonu to ladnie pachnie ??

Agnesis,nooo mialam dwa dni przerwy i dzis rano siuplo krewka

Teraz z kolei mam troche plamienia,silne bole brzucha i zakroszczony pysk

Ocipiec idzie.
U dentysty przezylan hehee
Bum a ten parfum Blu z avonu to ladnie pachnie ??

Ładnie , ale to męski :) mój P używa :)

Najczęstsze objawy endometriozy to przewlekły ból w obrębie miednicy małej i bolesne miesiączkowanie. Mogą się również pojawić:

• biegunki
  • zaparcia
  • ból krzyża
  • uczucie zmęczenia
  • dyskomfort przy oddawaniu moczu, wypróżnianiu
  • ból w trakcie lub po stosunku
  • czasem gorączka
  • wymioty.
no i cykle poniżej 27dni.

reklama
Najczęstsze objawy endometriozy to przewlekły ból w obrębie miednicy małej i bolesne miesiączkowanie. Mogą się również pojawić:

• biegunki
  • zaparcia
  • ból krzyża
  • uczucie zmęczenia
  • dyskomfort przy oddawaniu moczu, wypróżnianiu
  • ból w trakcie lub po stosunku
  • czasem gorączka
  • wymioty.
no i cykle poniżej 27dni.
No i dupa
Przeczytalam [emoji23][emoji23]