reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte wy z rodzicami mieszkacie?

Nuria ja postrasze na wieczór [emoji23]

Ja ogarniam trochę mieszkanie , chyba pranie zrobię [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Arte wy z rodzicami mieszkacie?

Nuria ja postrasze na wieczór [emoji23]

Ja ogarniam trochę mieszkanie , chyba pranie zrobię [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

No razem wynajmujemy mieszkanie w Holandii :) wiesz zawsze pomogą - dołożą się do rachunków i czynsz na pół. Ale myślimy pomału o kupnie swojego domu...ale to jeszcze - trzeba mieć ok 10tys euro wkładu swojego żeby móc dostać kredyt hipoteczny - nie mówiąc już o tym że potrzebny stały kontrakt. Jeśli uda mi się zajść w ciąże szybciej to trzeba będzie o tym pomyśleć. W Holandii jak chce się urodzić dziecko to trzeba mieć warunki do tego że dziecko będzie mieć osobny pokój. Komisja socjalna sprawdza czy dziecko ma warunki. Więc albo zaczniemy szukać czegoś do kupienia albo będziemy walczyć o socjalne

Hey witam sie niedzielnie
WcZoraj wieczor do dupy, meza po kolacji pognalam po lody z mc Donalda,bo uwielbiam je.
Przyjechal,patrze a tam nie te lody co trzeba. Nie wiem co mnie wzielo,ale mnialam taka chcice na lody....z tych nerwow poszlam spac.
Oczywiscie maz chcial jechac wymienic,alw wyzwalam go ahaha i poszlam spac. Zostawilam go samego z mala. Po 21 spalam jak dziecko.

Dzis rano znowu na niego nawyzywalam bo mamy 6 rocznice slubu, a on ani kwiatka ani nic.
Wkurwilam sie [emoji1] nowil,ze jakby skonczyl myc samochod to by mi wzial kwiatka,ale po kwiatku ani widu ani slychu...zla jestem na niego i dam mu popalic stopniowo. Niby potem dawal mi kase,ale nie wzielam pierd.... to

Agnesis mysle ze masz plamienie tak jak ja w zeszlym cyklu
Bumm fajna sesja malutkiej. Ja mam taka ze szpitala zaraz po urodzeniu. Jeszcze cala taka wymoczona i pognieciona jest hehheee
Mania gratki.ze zdalas egzamin
Wonderful fajna kreseczka
Ness odpoczywaj [emoji106][emoji120]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen najlepszego z okazji rocznicy[emoji8]
Arte to chore ze dziecko musi miec wlasny pokoj. A jak nie bedzie mialo to co? Zabiorą? U nas jak bylismy mali we 4 mielismy wspolny pokoj[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen najlepszego z okazji rocznicy[emoji8]
Arte to chore ze dziecko musi miec wlasny pokoj. A jak nie bedzie mialo to co? Zabiorą? U nas jak bylismy mali we 4 mielismy wspolny pokoj[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

No są skłonni zabrać. Jeśli w domu w którym się mieszka jest tylko 1 pokój to obligatoryjnie musi on być dla dziecka :) rodzice mogą spać w salonie :p
Tak tu mają niestety - nie dbają o dziecko przed 12 tyg ale później po urodzeniu tyo wszystko dla dziecka - wyobraźcie sobie że w Holandii 3 godz po urodzeniu idzie się do domu :p jeśli oczywiście kobieta czuje się na siłach, a w domu pomaga jej domowa położna-opiekunka, uczy karmienia i przewijania itd. Dlatego tak ważny jest osobny pokój dla małego

reklama
Do góry