reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No ja tez slyszalam ze wlasnie za granica jest tak ze przychodzisz urodzic i po kilku godzinach wracasz do domu o ile nie ma zadnych komplikacji. A u Nas trzymaja w szpitalu bo przeciez kase z tego maja.
U mnie kolezanka rodzila, i urodzila szybko, bezboleśnie. I chciala na wlasnie zadanie sie wypisac bo sie czula bardzo dobrze to strasznie glowami krecili na to.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja tez slyszalam ze wlasnie za granica jest tak ze przychodzisz urodzic i po kilku godzinach wracasz do domu o ile nie ma zadnych komplikacji. A u Nas trzymaja w szpitalu bo przeciez kase z tego maja.
U mnie kolezanka rodzila, i urodzila szybko, bezboleśnie. I chciala na wlasnie zadanie sie wypisac bo sie czula bardzo dobrze to strasznie glowami krecili na to.

Ja tam jednak wolę szpital. Choć 3 dni. Zbadają dziecko dokładnie zrobią testy przesiewowe(mukowiscydozę i fenylo coś tam i jeszcze jedno[emoji6]myślę że po 3 h to za szybko.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A moim zdaniem nawet jak się człowiek dobrze czuje to te dwie doby obserwacji mogą być przydatne. Ja tego samego dnia co wychodziłam z małą czekałam na wynik bilirubiny to nie wiem jak miałabym wyjść szybciej. Pomijając już inne rzeczy które są sprawdzane w tym czasie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Joaszka no ja tez bym szybko nie wyszla, nawet jezeli bym sie super czuła. Chcialabym jednak byc pewna ze z dzieckiem ok, ze badania sa w porządku itp[emoji5]

Agnesis , anula gdzie sie chowacie?

Nessi jak sie masz słońce?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Agnesis , anula gdzie sie chowacie?

Nessi jak sie masz słońce?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Jestem [emoji41] podgląduje .... [emoji6] coś mnie podwozie ćmi ... a nie potrafię wyłączyć opcji nie wczuwania się w swój organizm [emoji58] ... chyba za dużo bzykania [emoji23] ... a wogole po laparo tak mnie poszyli ze normalnie plastyka pępka zrobiona a dziś m mi mówi że inna w środku jestem haha " taka nowa"[emoji23] .. także ooo kilka opcji za jednym zamachem poszło [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Carmen moj mi wczoraj przytargał kwiatki z jednej strony bez okazji, bo niby miałam imieniny, ale my imienin nie obchodzimy, a z drugiej strony trochę sobie przeskrobał i teraz chodzi jak szwajcarski zegarek [emoji38][emoji38]
e0ae84f689a095800f7de1fc99904f69.jpg

Nuria czarna twarz [emoji1][emoji38]
Bum jestem jestem, u dziadka byłam [emoji6]
Ja ze szpitala wyszłam w drugiej dobie, wyblagalam znajoma lekarkę. Nie dałabym rady dłużej tam być. W książeczkę wpisała 3 doba, wtedy mogłabym ja po piętach za to całować, bo jeszcze jedna noc i chyba bym sobie w łeb strzeliła [emoji53]

Carmen moj mi wczoraj przytargał kwiatki z jednej strony bez okazji, bo niby miałam imieniny, ale my imienin nie obchodzimy, a z drugiej strony trochę sobie przeskrobał i teraz chodzi jak szwajcarski zegarek [emoji38][emoji38]
e0ae84f689a095800f7de1fc99904f69.jpg

Nuria czarna twarz [emoji1][emoji38]
Bum jestem jestem, u dziadka byłam [emoji6]
Ja ze szpitala wyszłam w drugiej dobie, wyblagalam znajoma lekarkę. Nie dałabym rady dłużej tam być. W książeczkę wpisała 3 doba, wtedy mogłabym ja po piętach za to całować, bo jeszcze jedna noc i chyba bym sobie w łeb strzeliła [emoji53]

Może jakaś [emoji485]? [emoji4] imieniny opijemy:)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Moj bedzie mial za wszystko policzone !!!! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
W tym roku dal ciala moj mezus, wolalabym kwiatka w doniczce nic pieniadze [emoji19][emoji19][emoji19]
Anka,mowisz masz ciasniej w srodku[emoji14][emoji14] ja tak mialam tylko po porodzie
To wy pijcie,bo ja to chyba zaraz se strzele,ale aspiryne ![emoji37] jestem nie do zycia.
Jajniki mnie tez cmia, hmmmm po okresie [emoji54]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry