reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Rene będzie dobrze [emoji8]

Nuria no to zapewne , my mieliśmy problem bo Lena się przebierać nie chciała [emoji48]

Agnesis jakiego testa owu nie masz?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum myśle ze już po owu. Testów nie robiłam. Nic nie mierzyłam. Ale za to brzuch zaczął bolec jak na @. Jutro wezmę dupka, wiec tak czy inaczej powinno być czysto już.

Bum to zdjęcie w niebieskim moje ulubione istny aniołek! Wzruszaja mnie teraz takie zdjęcia. Nic tylko będę pstrykac teraz.

A z tymi babciami to jest to że wstają 4/5 rano to się szybciej obrobią za to po 15.00 już nie są aktywne. Sama miałam długo taki system jak do pracy o 3.00 wstawałam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie

Ja właśnie wróciłam ze szkoły [emoji16]
Egzamin z praktycznych mam do przodu, więc najgorsze za mną

Wonderful [emoji106] super druga krecha
Oficjalnie gratuluję [emoji16] spokojnych miesięcy życzę

Ja dziś ostatni dzień biore dupka i od jutra czekam na @, a jak przyjdzie to zadecyduje czy od razu teraz clo czy jeszcze naturalnie spróbujemy

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Witajcie

Ja właśnie wróciłam ze szkoły [emoji16]
Egzamin z praktycznych mam do przodu, więc najgorsze za mną

Wonderful [emoji106] super druga krecha
Oficjalnie gratuluję [emoji16] spokojnych miesięcy życzę

Ja dziś ostatni dzień biore dupka i od jutra czekam na @, a jak przyjdzie to zadecyduje czy od razu teraz clo czy jeszcze naturalnie spróbujemy

Ja jutro ostatnia tabletka więc pewnie razem dostaniemy @ :D

No może i tak być, niby według owulki ma ta @ przyksc we wtorek srode, takze czekam

Ja totalnie nie wiem kiedy :p wszystko się przesuneło bo długo czekałyśmy z nadzieją że coś urośnie, zaczełam brać od 21 dnia, dziś mam termin @ który mi apka wyliczyła ale to za wsześnie

reklama
Ja mam nadzieje ze dupek mi cyklu nie rozwali. Po luteinie zawsze przychodzila @ w terminie.

Do góry