reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie często , gęsto cienia cienia wychodzą [emoji53]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
No własnie dlatego się wcale nie nastawiam, jakoś ciążowo się nie czuje, tylko te jajniki ciągle pobolewają lekko. Jutro zrobie z rana to wstawie, chyba że przylezie.

Carmen daleko od Ciebie ta katastrofa była? [emoji33]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum caly czas na srodku wloch,ale z tego co wiadomo wlochy przedziela sie na dwie czesci, niestety sie rozdziela i widze to na czarno.....chcialabym zjechac ale moj nie chce...bo prawda jest taka,ze zaczynam sie bac bo wszystko sie przesuwa wiec i idzie na polnoc w strone do mnie.
Kiedys jak mala sie urodzila to pamietam,ze bylo trzesienie oddalone ode mnie z 300km ale.niestety czulam to nawet w domu,caly zyrandol dynda£ tak szybko i lozko tak sie ruszalo i halasowalo jakby nim poruszano w dziesieciu. Jak bedzie trzesienie w milano to chyba kurw....wszystko runie [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe wole poczekać niż wierzyć, że coś jest i się rozczarować Kochana. :) Ja z tych racjonalnych :)
A ja nie z tych..wolalabym sie cieniem najarac,ale u mnie to nawet i cienie nie wychodza wiec to juz inny temat. U mnie zawsze jest bialo wiec zalamka i tak jest i tak [emoji35]

Bum caly czas na srodku wloch,ale z tego co wiadomo wlochy przedziela sie na dwie czesci, niestety sie rozdziela i widze to na czarno.....chcialabym zjechac ale moj nie chce...bo prawda jest taka,ze zaczynam sie bac bo wszystko sie przesuwa wiec i idzie na polnoc w strone do mnie.
Kiedys jak mala sie urodzila to pamietam,ze bylo trzesienie oddalone ode mnie z 300km ale.niestety czulam to nawet w domu,caly zyrandol dynda£ tak szybko i lozko tak sie ruszalo i halasowalo jakby nim poruszano w dziesieciu. Jak bedzie trzesienie w milano to chyba kurw....wszystko runie [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]

O ludu aż tak :| faktycznie strach i coraz częściej się pojawiają co? Biedni ludzie, co muszą przeżywać :(

reklama
Do góry