reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A wprowadzają tam jakieś wzmocnienia? Stan wyjątkowy? Jakieś ewakuacje z miejsc zagrożonych?
Mieszkaja w tych wielkich namiotach, w takie mrozy !!!!!! I z takimi ilosciami sniegu!!!!!
Cala italia skupia sie na srodku wloch,pracuja dzien i noc!!!! I psy odnajduja albo zwloki albo kogos kto przezyl.
Dzis rano niestety odnalezli 6latka razem z jego rodzicami [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mieszkaja w tych wielkich namiotach, w takie mrozy !!!!!! I z takimi ilosciami sniegu!!!!!
Cala italia skupia sie na srodku wloch,pracuja dzien i noc!!!! I psy odnajduja albo zwloki albo kogos kto przezyl.
Dzis rano niestety odnalezli 6latka razem z jego rodzicami [emoji22][emoji22][emoji22]

Tragedia :( oby się uspokoiło jakoś. :(

Nie uspokoi sie,bo mowia ze sie przesuwa. Polnoc wloch przesuwa sie do gory a dol w prawy bok idzie....a ze jedno idzie w jedna strone a drugie w druga to dlatego w centralnej czesci trzesie.
Ponoc mamy sie przesunac w strone balkanow......jak ma sie przesuwac to niech sie tak dzieje,ale niech kurde niewinni ludzie nie umieraja

Nie uspokoi sie,bo mowia ze sie przesuwa. Polnoc wloch przesuwa sie do gory a dol w prawy bok idzie....a ze jedno idzie w jedna strone a drugie w druga to dlatego w centralnej czesci trzesie.
Ponoc mamy sie przesunac w strone balkanow......jak ma sie przesuwac to niech sie tak dzieje,ale niech kurde niewinni ludzie nie umieraja

Dokładnie, kurde nie może się spokojniej przesuwać skoro musi.

Carmen o jeju, ja sie panicznie boje takich rzeczy. Dawno bym zwiała.
Stresujesz sie tym wszystkim a to wcale nie pomaga przy zajciu w ciaze niestety.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen ja czuje ze mi tez sie nie uda. Nie obedzie sie bez jakiegos leczenia. Tyle lat seksu i nic[emoji15]

Hehe sorry nie smieje sie z ciebie,ale przypomniało mi sie jak mama mi zawsze mowila,zeby uwazac,ze to ze tamto ze jak mnialam kiedys chlopaka to zeby nie szalec,bo o ciaze to NIE TRUDNO [emoji19][emoji54] taaaa
A właśnie ze trudno.
Ja juz jestem nastawiona negatywnie,bo i tak jest zawsze rozczarowanie i tak..dlatego chyba tak mi latwiej.
U mnie "dopiero" [emoji54][emoji54][emoji54] 7 cykl , a niedawno wlazlam tu ze sie staram bla bla bla....czas leci,ja sie starzeje i chu.. mnie tylko strzela

reklama
Carmen moj tez 7, przybij piąteczkę[emoji5] ja pamietam jak moj do mnie przyjezdzal jeszcze to mu zawsze ojciec gadal zeby uwazal[emoji23][emoji23]
No i uwazalismy czasami [emoji23]

Do góry