reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie. Wczoraj trochę się powkurzalismy na życie, trochę poplakalam i żyjemy dalej. Mąż w pracy i ja też. Dzień szybko zleci i zbliżają się wizyty u lekarzy:-) chce jakiegoś konkretnego planu działania.
Z forum zrezygnować nie dam rady bo jestem uzależniona, nawet jak nie pisałam to i tak ciągle czytałam. Poza tym wy mnie rozumiecie najlepiej.

Lux wszystko będzie dobrze. Wierzę w to całym sercem. Jesteś super dziewczyną i będziesz super mamą. Z takich pięknych kresek będzie mega silacz:-)

Nessi masz rację. Daj sobie czas. Na spokojnie wszystko sobie poukładasz a maluszek znajdzie sobie najmniej oczekiwany moment żeby się pojawic:-)

Tęczowa kciuki za wizytę i pięknego kropka!

Lusia oby to było to o czym pisały dziewczyny:-)

Karola ja też chyba wchodzę w etap obrażenia na Boga...no naprawdę mam wrażenie że ktoś się na nas uwzial tam na górze i dobrze się bawi patrząc jak cierpimy :-( wierzę że mój czas lada chwila przyjdzie...

Kurcze nie pamiętam co reszta dziewczyn pisała ale ogarnę się jak będę miała chwilę w pracy. Buziaki i miłego dnia Wam życzę

reklama
Hej. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie. Wczoraj trochę się powkurzalismy na życie, trochę poplakalam i żyjemy dalej. Mąż w pracy i ja też. Dzień szybko zleci i zbliżają się wizyty u lekarzy:-) chce jakiegoś konkretnego planu działania.
Z forum zrezygnować nie dam rady bo jestem uzależniona, nawet jak nie pisałam to i tak ciągle czytałam. Poza tym wy mnie rozumiecie najlepiej.

Lux wszystko będzie dobrze. Wierzę w to całym sercem. Jesteś super dziewczyną i będziesz super mamą. Z takich pięknych kresek będzie mega silacz:-)

Nessi masz rację. Daj sobie czas. Na spokojnie wszystko sobie poukładasz a maluszek znajdzie sobie najmniej oczekiwany moment żeby się pojawic:-)

Tęczowa kciuki za wizytę i pięknego kropka!

Lusia oby to było to o czym pisały dziewczyny:-)

Karola ja też chyba wchodzę w etap obrażenia na Boga...no naprawdę mam wrażenie że ktoś się na nas uwzial tam na górze i dobrze się bawi patrząc jak cierpimy :-( wierzę że mój czas lada chwila przyjdzie...

Kurcze nie pamiętam co reszta dziewczyn pisała ale ogarnę się jak będę miała chwilę w pracy. Buziaki i miłego dnia Wam życzę
ja tez myslalam, ze ktos sie uwzial, ze przedtem rok nie wychodzilo..mi duzo dala przeproawadzka, zmiana pracy, nagle zrobily sie piekne owu, sluz sie poprawil....i bum ciaza, Tobie tez sie uda, zobaczysz, lekarze Wam pomoga, trzeba walczyc do skutku!

to moze poczekaj,nic na sile, na spokojnie a zajdziesz zobaczysz, ja myslalam, ze sie nie uda, ze powalcze dlugo a to trzeci cykl po przerwie, szok! moi rodzice sie tak ciesza, dopiero co Zuza sie urodzila a tu kolejne bedzie :-) :)

Nie mam już takiej presji by zajść w ciążę. Nadmiar obowiązków też nie sprzyja ... do tego strach dochodzi i mam mieszankę na wstrzymanie gotową :) W każdym bądz co bądz razie ... szansa ciązy istnieje. Tylko jeszcze nie teraz :) Moje 'psyche' musi jednak dojść do siebie ...Ale trzymam za resztę dziewczyn mocno kciuki :) No i za Ciebie Luxia ... by to była najnudniejsza ciąża ever! W sensie nie żebyś nudności cierpiała, :D ale żeby była spokojna :)

Hejo laseczki,

lux: przyzwyczajaj się do mdłości kochana :D

tynka: wow! Trojaczki :D Kochana, wszystko będzie dobrze...trzeba tylko jakimś sposobem dotrwać do tego czasu. Jak człowiek tak poczyta czy poogląda reportaże na temat starań ludzi o dziecko to czasem szoku można doznać jak ludzie są wytrwali...nie wiem skąd czerpią siłę, ale musimy znaleźć to źródło :)

nessi: ten strach to normalna rzecz, więc nie ma co się denerwować. Organizm jak poczuje, że może i chce to wszystko wróci. Musi po prostu minąć trochę czasu. Dobrze będzie :) A jak w pracy? Dużo ci jeszcze zostało do ogarnięcia?

tęczowa: powodzenia na scanie :) Myślę o was cieplutko :)

U mnie dopiero 7dc więc jeszcze trochę czasu do dni płodnych zostało. Akurat, żeby ogolić nogi :D

Udanego dnia laski!

KWIECIEŃ:
19.04: Tęczowa - wizyta i scan
21.04: Julia - monitoring
22.04: Jugo - monitoring
25.04: Karola - glukoza
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

Kogo dopisać? :)

LUX, serio!!!!?!?!?? :))))) <3 ?!!?!? strasznie się cieszę!!!!!!!! :) JEJCIU, CZAD :) !!! Lecisz na betę? :) Który d.c. wyszła Ci ta krecha, opowiadaj szybko, bo nie mogę się dokopać :p JE,JE,JE CZAD :)
wiec tak mialam termin na sobote i brzuch bolal jak szalony, mialam biegunke. bylam pewna, ze przyjdzie @, a minela ta sobota i nic..niedziela bol brzucha podobny do okresu, ale jednak inny...i w sobote zaczely kluc jajniki i brzuch...i mowie do Tomka tej chyba zaciazylam..i mdlosci dostalam w niedziele..i brzuch caly czas klul i mowie nie no bez jaj, co mi jest? i cycki przestaly bolec, a zaczely na nowo w niedziele wieczorem...w poniedzialek juz mdlosci nie daly mi zyc, to byl 31 dc, polecialam za namowa dziewczyn po test i sa dwie krechy, szok lzy...na betke pojde jak mnie lekarka pokieruje sama sie boje robic, jakos sie boje, ze slabe przyrosty beda lub cos...za tydzien chce isc na wizyte

Nessi daj sobie czas a zobaczysz, ze ciaza Cie zaskoczy, zobacz jak mnie zaskoczyla a ja cykl na stracony dalam
Tynka jej trojaczki, hardkor!! o jaaa
Jugo no ciesza mnie te mdlosci, moge nawet rzygac jak kot

reklama
Tęczowa miłego podglądania :)

Jugo zobacz jak szybko czas leci :)

Tynka ułoży się zobaczysz .... idźcie do psychologa ....

Ness tak jak mówisz nic na siłę .... czas ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry