reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi już nawet o tym nie myślę. Nic też nie pomoże mi szperanie w necie bo wcale nie musi tak być U nas. Postanowiłam być jednej myśli że będzie co na być A musi być dobrze. Nie wyobrażam sobie innego obrotu sytuacji.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi już nawet o tym nie myślę. Nic też nie pomoże mi szperanie w necie bo wcale nie musi tak być U nas. Postanowiłam być jednej myśli że będzie co na być A musi być dobrze. Nie wyobrażam sobie innego obrotu sytuacji.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze, tylko najgorsze to czekanie ... trudno nawet postawić się w Twojej sytuacji, co teraz czujesz i przechodzisz. Facet chociaż zaczął wspierać ?

reklama
Wróciłam!
Pogoda chciała mnie chyba ukochac... Znowu wyjechałam ze szpitala to nic nie leciało...10 min później już sypał śnieg i do samego domu. Wchodzę do domu - przestało sypać....nosz wiedziała jak mnie wkurzyc. A teraz wszystko susze...

A co do wizyty to tak jak mówiłam. Co z tego że endo 8,5 jak jajec żadnych. Dostałam dupka i wio z tym cyklem.
I końska dawka clomidu. Jeszcze sobie kwas foliowy zakupiłam. W aptece taniej niż w drogerii.

Dodatkowo jeszcze dostałam pojemniczek na nasienie dla męża :-D ma się umówić do androloga :p

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry