NeSSi
Moderatorka
I moje przedszkolaki również
A Ty kiedykolwiek kochana próbowałaś inseminacji ? Oni tam chyba wybierają najlepsze plemniki ?Mania u nas też tak jakoś ..musiałabym spojrzeć w wyniki .. w każdym razie szału nie ma to bardziej trzeba sprawdzić myślę te plemniki pod kątem genetycznym bo tu albo wada główki plemnika albo ogonek albo coś tam ..
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Piękności !!!!
A to Adaś , według 31tydzien , za dwa tygodnie mam powtórzyć usg , bo brzuszek jest mniejszy wychodzi ze 29 tydzień , ale może to jego uroda i będzie chudy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi już ręce opadają jak czytam coraz to nowsze rewelacje ...Tak samo jak ten ''geniusz'' co San Escobar odkrył ... ja pierdziele ...już się na świecie z tego geniusza śmieją ...Matko gdzie my żyjemy?
Link do: "Dzieci z in vitro są jak truskawki bez smaku". Burza po słowach krakowskiego radnego PiS
Ja im bliżej wizyty to mam z tyłu głowy pusty pęcherzyk albo zarodek bez bicia serducha :/