reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A moja Nadia będzie tańczyć na WOŚP :-D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I moje przedszkolaki również :)

Mania u nas też tak jakoś ..musiałabym spojrzeć w wyniki .. w każdym razie szału nie ma to bardziej trzeba sprawdzić myślę te plemniki pod kątem genetycznym bo tu albo wada główki plemnika albo ogonek albo coś tam ..

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
A Ty kiedykolwiek kochana próbowałaś inseminacji ? Oni tam chyba wybierają najlepsze plemniki ?

aaf5293589ec7a01b7fbecaa111e65ba.jpg

A to Adaś , według 31tydzien , za dwa tygodnie mam powtórzyć usg , bo brzuszek jest mniejszy wychodzi ze 29 tydzień , ale może to jego uroda i będzie chudy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękności !!!!

Matko gdzie my żyjemy?
Link do: "Dzieci z in vitro są jak truskawki bez smaku". Burza po słowach krakowskiego radnego PiS

Rene
- wierzę, że będzie wszystko dobrze ...musisz być dobrej myśli.
Tynkuś - i kolejny śliczny bobasek :)

Ja im bliżej wizyty to mam z tyłu głowy pusty pęcherzyk albo zarodek bez bicia serducha :/

reklama
Witam się i ja z rana
Przy kawie [emoji16]

Wróciłam z przedszkola i na 10 lecę do fryzjera [emoji16]

Nessi nie martw się na zapas
Pamiętaj, POZYTYWNE MYŚLENIE PRZYCIĄGA DOBRE ZDARZENIE

Będzie dobrze, trzymam kciuki
Z całego serca &&&&&

Niestety do inseminacji przygotowują nasienie tylko o tyle że je upłynniają, nie selekcjonują, jedyny plus inseminacji to to że nasienie jest podawane do macicy blisko jajowodów, i nie musi pokonywać bariery śluzu szyjkowego
Niemniej jednak bywa skuteczne

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Hejka:-)

Agnesis współczuję bólu głowy:-/ nie lubię się budzić od razu z bólem.

Arte trzymam kciuki za lekarza:-) podziwiam za ten rower. Ja już tyle czasu nie jeździłam, że chyba bym nie umiała. Chociaż podobno tego się nie zapomina.

Nuria ale długo trzyma twojego chłopa! Mój wczoraj na wieczór miał 37,4 °...możecie się domyśleć co przeżywał. Na szczęście rano już dobrze było i pojechał do pracy.

Nessi nie ma złotego środka na te okropne strachy. Ja z racji pracy, też to przechodziłam jak zaszłam w ciążę. Najpierw strach czy maluszek jest w dobrym miejscu, potem czy będzie serduszko, potem czy nie poronie, teraz mam strachy żeby tylko za wcześnie nie urodzić i żeby tylko serduszko nie przestało bić. Staram się od razu myśleć o czymś innym. Zaczynam sobie wtedy wyobrażać jak to będzie jak mały się urodzi i jak będzie wyglądał. Ewentualnie zaczynam rzeczy na necie przeglądać dla niego i od razu się lepiej czuję:-) bać się będziemy na każdym etapie ciąży chyba...Tylko musimy z tym walczyć.

Mania co robisz z wloskami?[emoji5]
Tynka moj ma zapalenie pluc plus jest przeziebiony, i ma ostatnio problemy z cisnieniem. Do tego dochodzi jeszcze bol kregoslupa bo musi dzwigac w pracy.
Wszystko razem sie skumulowalo i go trzyma. Niestety.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)

Agnesis współczuję bólu głowy:-/ nie lubię się budzić od razu z bólem.

Arte trzymam kciuki za lekarza:-) podziwiam za ten rower. Ja już tyle czasu nie jeździłam, że chyba bym nie umiała. Chociaż podobno tego się nie zapomina.

Nuria ale długo trzyma twojego chłopa! Mój wczoraj na wieczór miał 37,4 °...możecie się domyśleć co przeżywał. Na szczęście rano już dobrze było i pojechał do pracy.

Nessi nie ma złotego środka na te okropne strachy. Ja z racji pracy, też to przechodziłam jak zaszłam w ciążę. Najpierw strach czy maluszek jest w dobrym miejscu, potem czy będzie serduszko, potem czy nie poronie, teraz mam strachy żeby tylko za wcześnie nie urodzić i żeby tylko serduszko nie przestało bić. Staram się od razu myśleć o czymś innym. Zaczynam sobie wtedy wyobrażać jak to będzie jak mały się urodzi i jak będzie wyglądał. Ewentualnie zaczynam rzeczy na necie przeglądać dla niego i od razu się lepiej czuję:-) bać się będziemy na każdym etapie ciąży chyba...Tylko musimy z tym walczyć.
He he no ja też nie jeżdżę często, dziś musiałam bo mój do roboty jechał a ja prawka nie mam :-( taki urok.
Ale za to rewelacja jechałam w Śnieżycy!!!!! Masakra
Ale dojechałam i nawet zdarzyłam. Ogarnęłam się po zadyszce i teraz czekam na swoją kolej.
W sumie nie liczę na nic. Przyjechałam tylko po zakończenie cyklu i po ostatnia dawkę clomidu...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida na rowerze? W sniezyce? No dziewczyno szacun[emoji5] ja tez jeszcze nie mam prawka, moj mnie goni zebym zrobila. Ale ja sie boje. Chyba nie jestem stworzona do bycia kierowcą[emoji23]

Artemida na rowerze? W sniezyce? No dziewczyno szacun[emoji5] ja tez jeszcze nie mam prawka, moj mnie goni zebym zrobila. Ale ja sie boje. Chyba nie jestem stworzona do bycia kierowcą[emoji23]

Ja zdawałam jakieś 9 lat temu z marnym skutkiem :-) za nerwowa jestem do tego :p ale widzę niestety jakie problemy bez prawka....

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania co robisz z wloskami?[emoji5]
Tynka moj ma zapalenie pluc plus jest przeziebiony, i ma ostatnio problemy z cisnieniem. Do tego dochodzi jeszcze bol kregoslupa bo musi dzwigac w pracy.
Wszystko razem sie skumulowalo i go trzyma. Niestety.

Muszę je skrócić bo mam za długie i nie chcą się nijak układać
A jednak przy krótkiej fryzurce myszą być perfect [emoji16]

Planowałam zapuścić ale nijak nie mogę przebrnąć przez etap "ni to krótkie ni to długie" [emoji23][emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ostatnia edycja:
reklama
Artemida ja pewnie zrobie jak sie dziecko pojawi na swiecie bo juz bede zmuszona do tego[emoji5][emoji23]
Mania pochwal sie koniecznie efektem[emoji5]

Do góry