92Tynka92
Fanka BB :)
Nuria za założenie 150 zł i potem uzupełnienie 90 zł. Uzupełniać musiałam co 4 tygodnie. Za dużo zdecydowanie. Jakby mnie to 50 zł miesięcznie kosztowało to bym chodziła pewnie do tej pory z rzęsami, bo były super.
Bum nawet o tym nie słyszałam! Koniecznie pochwal się efektem:-) Mega ciekawa jestem
Dżoł na którą masz gina? Liczę na zdjęcie ślicznej fasolki! Beta była extra:-)
Rene do poniedziałku szybko zleci, gin na pewno ma konkretny plan i wszystko będzie dobrze. Masz rację, nie czytaj żadnych głupot na necie.
Nessi dużo już wrześniówek na wątku?
Arte a jak u was wygląda badanie nasienia? My się musieliśmy umówić do kliniki na konkretną godzinę no i mąż działał na miejscu w specjalnym pokoju. Można było dostarczyć nasienie ale nie wyrobilibyśmy się w czasie i chciałam żeby nic nie zaburzało wyniku.
Konika dawka Clo to ile teraz będzie ?
Bum nawet o tym nie słyszałam! Koniecznie pochwal się efektem:-) Mega ciekawa jestem
Dżoł na którą masz gina? Liczę na zdjęcie ślicznej fasolki! Beta była extra:-)
Rene do poniedziałku szybko zleci, gin na pewno ma konkretny plan i wszystko będzie dobrze. Masz rację, nie czytaj żadnych głupot na necie.
Nessi dużo już wrześniówek na wątku?
Arte a jak u was wygląda badanie nasienia? My się musieliśmy umówić do kliniki na konkretną godzinę no i mąż działał na miejscu w specjalnym pokoju. Można było dostarczyć nasienie ale nie wyrobilibyśmy się w czasie i chciałam żeby nic nie zaburzało wyniku.
Konika dawka Clo to ile teraz będzie ?