reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria za założenie 150 zł i potem uzupełnienie 90 zł. Uzupełniać musiałam co 4 tygodnie. Za dużo zdecydowanie. Jakby mnie to 50 zł miesięcznie kosztowało to bym chodziła pewnie do tej pory z rzęsami, bo były super.

Bum nawet o tym nie słyszałam! Koniecznie pochwal się efektem:-) Mega ciekawa jestem

Dżoł na którą masz gina? Liczę na zdjęcie ślicznej fasolki! Beta była extra:-)

Rene do poniedziałku szybko zleci, gin na pewno ma konkretny plan i wszystko będzie dobrze. Masz rację, nie czytaj żadnych głupot na necie.

Nessi dużo już wrześniówek na wątku?

Arte a jak u was wygląda badanie nasienia? My się musieliśmy umówić do kliniki na konkretną godzinę no i mąż działał na miejscu w specjalnym pokoju. Można było dostarczyć nasienie ale nie wyrobilibyśmy się w czasie i chciałam żeby nic nie zaburzało wyniku.
Konika dawka Clo to ile teraz będzie ?

reklama
Nessi chyba na każdym wątku to samo...z kwietniówek szybko zrezygnowałam. W ogóle mało się od początku udzielałam tam.

Dżoł jak to 211? A ostatnio nie było ponad 1600?

Nuria za założenie 150 zł i potem uzupełnienie 90 zł. Uzupełniać musiałam co 4 tygodnie. Za dużo zdecydowanie. Jakby mnie to 50 zł miesięcznie kosztowało to bym chodziła pewnie do tej pory z rzęsami, bo były super.

Bum nawet o tym nie słyszałam! Koniecznie pochwal się efektem:-) Mega ciekawa jestem

Dżoł na którą masz gina? Liczę na zdjęcie ślicznej fasolki! Beta była extra:-)

Rene do poniedziałku szybko zleci, gin na pewno ma konkretny plan i wszystko będzie dobrze. Masz rację, nie czytaj żadnych głupot na necie.

Nessi dużo już wrześniówek na wątku?

Arte a jak u was wygląda badanie nasienia? My się musieliśmy umówić do kliniki na konkretną godzinę no i mąż działał na miejscu w specjalnym pokoju. Można było dostarczyć nasienie ale nie wyrobilibyśmy się w czasie i chciałam żeby nic nie zaburzało wyniku.
Konika dawka Clo to ile teraz będzie ?
Powiem ci ze nie wiem. Najpierw mamy napisać maila z danymi męża żeby się umówić na wizytę. A jak wygląda oddawanie nasienia to już nie wiem :-) sama byłam dziś i nie wszystko rozumiałam.

Teraz mam dawkę 3 tabletki na dzień... Ostatnie podejście a potem zastrzyki. Szczerze mówiąc pokładam w nich nadzieję

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie dobrze, tylko najgorsze to czekanie ... trudno nawet postawić się w Twojej sytuacji, co teraz czujesz i przechodzisz. Facet chociaż zaczął wspierać ?
Jeśli chodzi o te sprawy to on zawsze mnie wspiera. Czasem ma odchyly ale ogólnie narzekać na tego cymbala nie mogę. Dobry facet

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoł kuźwa to chyba jakaś pomyłka jest. Moze im sie cos pomylilo, moze złe rozcieńczenie zrobili. Masz dziś wizytę?

Arte a miałaś może oznaczaną rezerwę jajnikową czyli AMH? Na jej podstawie diagnozuje sie PCOS i lekarze też dzięki temu wynikowi wiedzą jak i czym stymulować owulacje. Te zastrzyki to już jak do in vitro, więc nie ma innej opcji, że będą w końcu piękne komóreczki jajowe.

reklama
Do góry