reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja tsh robiłam przed nowym rokiem było 2,1
..wczoraj w szpitalu zbadali 0.9 a nie biorę tabletek od 3 dni bo zapomniało mi się... a dziadostwo skacze jak chce

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Ja badalam jakis czas temu i mam 3,4. Dla tutejszych lekarzy jest w normie. Bylam u trzech i zaden nie dal mi nic na zbicie wiec kupilam euthyrox sama i mam ich doopie [emoji6]
Chcialam zaczas od 25 ale w aptece nie bylo. Kupilam 75 i bede brac po pol. Myslisz, ze bedzie ok? Czy za duzo na poczatek?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oprócz wypowiedzi ciemnoty na temat in vitro strasznie mnie wkurw*aja negatywne wypowiedzi o WOŚP. Gość kupuje sprzęty do państwowych szpitali, gdyby nie to, mielibyśmy wyposażone szpitale w to samo co w 1989. I nie interesuje mnie co robi z reszta pieniędzy. Najważniejsze, ze widac efekty pracy jego i wielu ludzi.

Agnesis popieram to co mowisz. Teraz jakos duzo złego mowia wlasnie o Owsiaku, ale gdyby nie on nie byloby tylu sprzetow dzieki ktorym wiele dzieci zyskalo szanse na zycie. Ale nikt tego nie zrozumie jak to jest dopoki go takie nieszczęście nie spotka...

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Oprócz wypowiedzi ciemnoty na temat in vitro strasznie mnie wkurw*aja negatywne wypowiedzi o WOŚP. Gość kupuje sprzęty do państwowych szpitali, gdyby nie to, mielibyśmy wyposażone szpitale w to samo co w 1989. I nie interesuje mnie co robi z reszta pieniędzy. Najważniejsze, ze widac efekty pracy jego i wielu ludzi.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Jestem za [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Bum
Czytam właśnie, czekając aż młoda zaśnie, artykuł o LUF
I napisali w nim ze długo utrzymujący się wysoki poziom LH po piku może wskazywać właśnie na LUF

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania a nie wiem mi sie wydaje , ze owu mam dzisiaj sluz mnie zalew [emoji53] ze śliny nic a ze śluzu mam ciągle ten okres przejściowy...
Byle do lutego i zaczne regulacją @ [emoji4]

...życie cudem jest...

Mania a nie wiem mi sie wydaje , ze owu mam dzisiaj sluz mnie zalew [emoji53] ze śliny nic a ze śluzu mam ciągle ten okres przejściowy...
Byle do lutego i zaczne regulacją @ [emoji4]

...życie cudem jest...
Wiesz co mnie tez zalewał śluz
I był pik LH
A podejrzewam że pęcherzyki nie pękły
Tylko u mnie to pewnie przez hiperprolaktynemie
Kuźwa ciągle coś [emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Rene najważniejsze, że masz fachową opiekę. Już tak niedużo zostało do porodu. Masz silną córkę i wszystko będzie dobrze. Zobaczysz. Pomodlę sie za was:-* pisz kiedy tylko będziesz potrzebować.

Nati Adaś śliczny! Mój też wiecznie paluszki w buzi trzyma. I dzieciaki rosną w swoim tempie. Mój też ma głowę na 26 tydzień a brzuszek na 24 bodajże. Kwestia ułożenia dziecka dużo robi, więc nie ma się czym przejmować.

Anula ból ramion i łopatek normalny po laparo. To te gazy tak działają jak się uwalniają z organizmu. Z każdym dniem będzie lepiej:-)

Co do artykułu na temat in vitro się nie wypowiem bo mię *uj strzela. Ludzie nic nie wiedzą a takie cuda wymyślają, że głowa mała. Tata mój ostatnio gadal, że w telewizji słyszał jak para zaszła w ciążę dzięki in vitro i okazało się, że będą bliźniaki. Na badaniach wyszło, że jedno dziecko może nie rozwijać się prawidłowo i bez zgody rodziców usunęli jej ciążę. No kuźwa kto to wymyśla w ogóle i jeszcze podaje do mediów! A potem księża takie rzeczy na kazaniach opowiadają i ci ludzie wierzą, że in vitro to takie zło i że się dzieci zabija!

reklama
Tynkus wiem właśnie- dam radę,co to dla mnie [emoji41] nie takie rzeczy czlowiek przetrwał

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Do góry