reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene no szlak z tą pogodą , mojego P doszły słuchy , że dopiero , może być jak odwilż będzie u mnie dziś -18 pokazuje...

Asch no niech kupi jakąś fajową :D ja już czajnik zamówiłam bo nie lubię wody na gazie gotować :-) :) a u Ciebie co tam ? jak się czujesz?
Kiedy wracasz do starań ?

Nessi może jakieś biszkopty chociaż , oj też mnie tak rwało , że leżałam całymi dniami z miską pod ręką nawet wstać z łóżka nie umiałam :baffled:

reklama
Nessi biedna wymeczysz sie. Ale nagroda bedzie za to najpiękniejsza [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Nuria my tez księdza nie przyjmujemy, bo my bez ślubu... dość sie już go nasłuchałam [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Hahahaha ja mam kolęde 14 stycznia i myślę czy wpuścić czy nie:D Ślub tez mam tylko cywilny , więc też się nagada , że żyjemy nie tak jak trzeba itp,itd.
w ogole mi w tej parafii malej ochrzscic nie chcieli i u P w parafii mlodą chrzściliśmy ...
Masakra z tym kościołem...
Ja wierzę w Boga , ale nie w kościół, on mi nie jest do niczego potrzebny bo pomodlić to ja się mogę w domu :)

Bum ja wracam jak wredne @ przyjdzie.Mam nadzieje ze szybko przyjdzie i szybko pojdzie.Po wczesniejszych stratach przychodzila tak po ok 20 dniach licze ze teraz nic sie nie poprzestawia
choc z ajac moje szczescie roznie roznie byc.Nie chce czekac nie wiadomo ile bo znajac zycie moje starania tez troche potrwaja

reklama
Agnesis my tez bez slubu, na razie. A slub bierzemy tylko cywilny. Jestesmy wierzacy z moim, ale bardzo nie praktykujacy.
Nie wezme slubu koscielnego dopoki księża nie zaczną być normalni. Czyli nigdy go nie wezme. [emoji23]
Pomimo ze nas stac, to ja nie dam 1500 zl za godzine ceremoni ślubnej księdzu. Tą kase juz bym wolala na schronisko przeznaczyc.
Bum o to mnie najgorzej wkur*ia! Nie ochrzci dziecka pizduś bo koscielnego nie macie! Nosz kur*a mac[emoji37] a niech sie wypcha klecha! Ja bym w zyciu na kolędę nie przyjęła.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry