reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Chyba na dobre pozegnalam się z bolem zęba ! Ładnie wyszedł już prawie cały [emoji38]

Ino kuzwa spać nie umie...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
No to super [emoji106]

Tzn super że wyszedł i nie boli
A nie że spać nie możesz [emoji23][emoji23][emoji33]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Mania no cieszę się , 6 dni w męczarniach , ale było...

Jutro mam plan ciacho zrobić [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Ooo kufa bum no w koncu kiel sie wyrżnął
Dziewczyny pamiętacie co 17 dc miałam ta akcje z krwią, 18 dc nic nie bylo może tyci tyci przy podcieraniu,dzis rano tylko jedna brązów niteczka w śluzie . Brzuch mnie boli praktycznie od 17dc i dzis wieczorem ten ból nie dawał mi spokoju. Wzięłam kawałek papieru i skontrolowalam się od środka a tam zywa krew...niestety znowu.
Jednak juz nie mam wątpliwości,albo cos z macicą nie tak,albo jakaś nadżerka albo po prostu okres ale qrwa po takim czasie...wykoncze się no.
W pon dzwonie do giną i niech mi nie mówi,ze nic mi nie jest bo go chyba kurw...wyzwe

Ooo kufa bum no w koncu kiel sie wyrżnął
Dziewczyny pamiętacie co 17 dc miałam ta akcje z krwią, 18 dc nic nie bylo może tyci tyci przy podcieraniu,dzis rano tylko jedna brązów niteczka w śluzie . Brzuch mnie boli praktycznie od 17dc i dzis wieczorem ten ból nie dawał mi spokoju. Wzięłam kawałek papieru i skontrolowalam się od środka a tam zywa krew...niestety znowu.
Jednak juz nie mam wątpliwości,albo cos z macicą nie tak,albo jakaś nadżerka albo po prostu okres ale qrwa po takim czasie...wykoncze się no.
W pon dzwonie do giną i niech mi nie mówi,ze nic mi nie jest bo go chyba kurw...wyzwe
No idź SŁońce koniecznie do gina bo to troche niepokojące

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Witam z kawą! Mój wspaniałomyślny mąż stwierdził że nie możemy dzisiaj jechać do kościoła bo nie mamy jak. Ostra zima przyszła. Moja jedyna rozrywka ostatnimi czasy...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

I ja się kawusią witam ... lura to lura, ale chociaż ciepła i czarna.
Majka, zaraz ksiądz sam do Ciebie przyjdzie :D po ''co łaskę'' :D Będziesz się mogła rozerwać :D
Carmen to raczej nie był okres .już po płodnych?
Anusia ..
Bum ...super, że już po bólu, tylko strach pomyśleć, że jeszcze 3 zęby czekają w kolejce :/
Mania, jest owu ?

Majka, zaraz ksiądz sam do Ciebie przyjdzie :D po ''co łaskę'' :D Będziesz się mogła rozerwać :D
Anusia ..
Bum ...super, że już po bólu, tylko strach pomyśleć, że jeszcze 3 zęby czekają w kolejce :/
Mania, jest owu ?
Właśnie nadal nie wiem kiedy [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka , my z Lencią dopiero wstałyśmy a PO od rana w pracy buu... nie lubię jak w niedziele robi..

Zaraz muszę szybko do sklepu skoczyć po kluchy , iść z psami a tam jest tak zimno :(

majka a ty kogo nosisz pod serduszkiem , wiesz już u płci bo chyba mi umkło :)

Carmen kurcze ciekawe co to , może serio jakaś nadżerka...

reklama
Anusia ..
Mania, jest owu ?

Nessi dwa górne bo druga na dole mi właśnie teraz wychodziła :)

Do góry