reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula moj tez Jakub [emoji23] cos jest z tym imieniem chyba [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Ja pierd....ole
Lekarka cie zna i w ogole a cie nie przyjmie.....
Kurde jestes jej pacjentka i nawet jajec Ci nie podejrzy [emoji53][emoji22]
W takim tempie to faktycznie nie osiagnie sie.niczego....nie masz mozluwosci isc gdzie indziej ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Problem w tym ze mimo iz dzwoniłam na komôrke to odebrała pielęgniarka [emoji34]
Nie miałam ochoty się z nia dovhodzic. weflug niej nie ma juz miejsc i ch*j
Pojde w poniedziaĺek to powiem Pani doktor kilka słôw
Nie ch e isc na jedna wizyte do innego gina bo ta zna moją historię i jest w temacie, a nowy gin to znowu się odwlecze wszystko

Zrobie od razu w tym cyklu progesteron moze, chyba ze mi w poniedziałek coś przepisze od razu

No cóż co się odlecze to nie uciecze [emoji12]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Wlasnie ogladalam super film o tym jak odbywa sie poczęcia dziecka[emoji2] wiadomo ze kazda z Nas wie, ale tutaj jest wszystko super pokazane polecam[emoji2] az sie wzruszylam. Jest sama melodia[emoji2] bez udzialu glosu osoby mowiacej[emoji2]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Anula no oficjalnie gratuluje [emoji4][emoji8]
U nas na synusia tez ma być Mikołaj lub Marcel [emoji38]

Ja nadal umieram...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Anula moj tez Jakub [emoji23] cos jest z tym imieniem chyba [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Jakuby to fajne chłopaki są [emoji41] hehe

A jak twoje plecy hmm ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

To jutro lecę w takim razie do rossmana po testy

A jakieś apteczne polecacie?

Inis noo wiadomo że teściowe to zazwyczaj pospolite [emoji23] mi też się podobają takie imiona ... bo Brajana bym raczej nie Ujechala[emoji23]

Mania dobre testy są facelle z rossmana ....[emoji41]

Carmen no właśnie ja jestem tego samego zdania ... nie chce mu mówić bo się napali i potem klops ... jak poczeka to nic mu się nie stanie .... zresztą ma teraz pleya4 więc ma zajęcie [emoji23]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Zawsze mozesz zarzucic textem ze plamisz, brzuch cie boli i ze niestety czujesz ze sie okres zbliza.
Chyba w majty az tak doslownie nie bedzie zagladal,co [emoji4][emoji38][emoji38]

To jutro lecę w takim razie do rossmana po testy

A jakieś apteczne polecacie?

Różnych firm robiłam i wszystko syf [emoji23] te rosmanowskie najlepsze [emoji4]takie te wiesz w tym plasticzku facelle robiłam nie paskowe

BUM NIE WIDZĘ CIĘ TU ???????

reklama
Zawsze mozesz zarzucic textem ze plamisz, brzuch cie boli i ze niestety czujesz ze sie okres zbliza.
Chyba w majty az tak doslownie nie bedzie zagladal,co [emoji4][emoji38][emoji38]

No pewnie ze nie
..on wie że przed@ to ma się nawet na metr nie zbliżać ... zresztą śpię w majtach pantalonach haha boxerki czy jak to tam a to już znak że antykoncepcja włączona [emoji23][emoji23]

Do góry