reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nasza córka miała być Mikołajem... strasznie mi się podoba to imię :)
A z dziewczynek Karolina dla mnie wygrywa :D A syn jak ma na imię? Bo musi pasować haha

reklama
A mnie pobolewa podbrzusze. No i czemu jak na bank juz jestem po owulce bo od wczoraj mam moj zajebisty mleczny sluz[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja marzę o Szymku/Kubie bądź Wiktorii/Joannie[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Agnes noo dziecko szatan to byłoby coś [emoji23] mój też grzeczny całe życie,Teraz trochę pyszczy ale ja to się tam cieszę że a zawsze swoje zdanie ....

Arte coś ty nie dotarlo-dotrze jak arbuz urośnie [emoji23]

Inis młody Jakub

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nuria ,mój synek nazywał się Szymus więc bardzo mi się podoba A wiki mam. Prze różne może mieć zdrobnienia. Nawet w przedszkolu wołają Wikcia

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zadzwoniłam się umówić do ginki na srode lub czwartek a tu sie okazuje ze na ten tydzień nie ma miejsc już [emoji17][emoji34]
I mój monitoring w tym cyklu się poszedł jeb*ć [emoji34]
Zapisałam się na poniedziałek ale już będzie po ptokach pewnie

Chyba musze w tym cyklu polegać na sobie
Dziewczyny jakie testy owulacyjne polecacie, a takich co to mogę na miejscu kupić ?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Jakub łanie, klasycznie. Ja w ogóle mam fetysz na klasyczne imiona, chociaż moja teściowa mówi na nie "pospolite". Sama jest pospolita :D

Zadzwoniłam się umówić do ginki na srode lub czwartek a tu sie okazuje ze na ten tydzień nie ma miejsc już [emoji17][emoji34]

Dziewczyny jakie testy owulacyjne polecacie, a takich co to mogę na miejscu kupić ?

Testy owu z Rosmanna są bardzo dobre.

Anula ciekawe czy maz sie domysli.....
Ja jak cos.to mojemu tez bym nie dala znac od razu
Na pewno w tajemnicy w 6-8 tyg poszlabym na usg zeby obcykac situation co i jak no a jakbym byla pewna to bym zapakowala biale buciki z testem do pudeleczka......
Tak mi sie marzy,zeby meza zaskoczyc [emoji7][emoji7]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierd....ole
Lekarka cie zna i w ogole a cie nie przyjmie.....
Kurde jestes jej pacjentka i nawet jajec Ci nie podejrzy [emoji53][emoji22]
W takim tempie to faktycznie nie osiagnie sie.niczego....nie masz mozluwosci isc gdzie indziej ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inis noo wiadomo że teściowe to zazwyczaj pospolite [emoji23] mi też się podobają takie imiona ... bo Brajana bym raczej nie Ujechala[emoji23]

Mania dobre testy są facelle z rossmana ....[emoji41]

Carmen no właśnie ja jestem tego samego zdania ... nie chce mu mówić bo się napali i potem klops ... jak poczeka to nic mu się nie stanie .... zresztą ma teraz pleya4 więc ma zajęcie [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Do góry