reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati u nas będzie Ignaś:-) jakby była dziewczynka to Liliana.

Czekamy we wrześniu na wysyp dziewczynek:-)

Bum współczuję...zęby to jeden z najgorszych bóli. Mojego męża jak boli to też chwali sobie ten Antidol.

reklama
Antidol jest bez recepty? Ja wczoraj i dziś z rana bralam ketanol setke i po godzinie znow bolalo ...

Tynka Ignas ładnie [emoji3][emoji3]

Wrzwsjioweczki najgorsze to lato przed Wami , wiem co mówię bo ja to umierałam z tym bebzem a tak ciepło było...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Tynka brzucha pokaż a nie tam [emoji6] no antidol dobra sprawa [emoji4]

Bum no zakręt w głowie..najgorzej jak człowiek wstaje z kanapy i idzie coś zrobić,podniesie się i nie pamięta co chciał [emoji23]biedna ... może tego taki ten żel jest na dzasla ooo sachol !

Carmen weź mi nie mów- mnie to by musieli uśpić... ja idę do dentysty w ostateczności jak już 6 tabletek na raz nie Działa,biorę podwójne znieczulenie aż język kolkiem staje i jeszcze łapie dentyste za ręce zanim mi cokolwiek do ryja wsadzi coby przestał- istny cyrk [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ja po cichu też na dziewczynkę liczę :) Ale dodatkowe jajca w rodzinie też się przyjmą :)
9 godzin w robocie załatwione ...teraz leżę, bo mnie brzuch boli m@łpowo, o nogach nie wspomnę..

anula no to nawet ja tak mam a ciąży brak hehe [emoji6]
Mam jakiś denta sept tez robiłam , muszę to przeczekać chyba , P wrócił z pracy to mykam na łóżko, byli pomierzyc łazienkę , rury posprawdzali i mam nadzieje , ze w tym tygodniu zaczną to robic i szybko skończą

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Oo tak dentysta gorszy niz ktokolwiek inny[emoji23] ja na moje zeby przez ostatnie 2 lata ze 2 tysiaki wywalilam, bo musialam leczyc, ubytki pouzupelniac, wyrwac, echh a to nie wszystko jeszcze[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Artemida no najpierw to ja muszę w końcu po lapka jechać bo nasz umarł ... Mieliśmy jechać w weekend ale nam się nie chciało , ale w sobotę pojedziemy na 100% to się zabiore za nią - OBIECUJE [emoji113]

...życie cudem jest...

Do góry