Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paraplu ja tez mialam depreche wiec wiem co to znaczy jak babcia umarla potem chlopak mnie probowal zgwalcic chcialam odebrac sobie zycie przyjaciel mi pomogl sytuacja w domu tata alkoholik wiec chodzilam do psychologa ale krotko bo moj obecny maz wyciagnal mnie z dolka i od 8 lat jestesmy razem a od 2 mazenstwem
Dziewczyny moje kochane , uciekam spać [emoji8]
@ mi leci jak z karanu normalnie , niech się już kończy
Hej dziewczyny piszę teraz bo rano pewnie nie bede miala czasu dziękuję za wszystkie życzenia jeśli będę miała możliwość prześlę kilka zdjęć kochane jesteście wielkie, uwielbiam każda z osobna i trzymam za Was kciuki jak i Wy za mnie :* odezwę się jak tylko będę miała jak. Trzymajcie się laski i czarujcie by w Lublinie nie padalo :*
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja po wizycie i wszystko w jak najlepszym porządku. A oto moj mały ninjaZobacz załącznik 754852
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
Normalnie Miś Haribo ...lubię takie wieści ...Dziewczyny ja po wizycie i wszystko w jak najlepszym porządku. A oto moj mały ninjaZobacz załącznik 754852
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka