reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jak na 25 czułości i któreś z kolei siuśki no i 10 dpo, to kreska jest super kochana!
Zrób jutro rano jakiś o czułości 10 i podejrzewam , że jak te dwie czerwone kreski zobaczymy, to nas z kapci wyrwie:-)
Dlatego właśnie uważam, że test pinka mnie oszukał ...bo to jest nierealne by wyszło tak szybko pozytywne, w dodatku tak wcześnie i nie z pierwszego siusiania. ...
No wierzyć się nie chce ,,

reklama
Bum- nic tam nie widać , ale u ciebie to ow mogła być pózniej

Nessi- kreskę widać niech coraz bardziej ciemnieje :)

Ja już po wszystkich zakupach , w domu porządek nic nie gotuje , bo na wigilie wychodzę z domu , a mój Maks ma gorączkę :-/ chyba się przejął jutrzejszym dniem :-)

Miłego wieczorku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ness już tak nie analizuj! Zagniezdzenie może być nawet 6 dpo wiec od ok. 9 dpo testy mogą wychodzić pozytywne. Ja tez miałam pozytyw 10 dpo i synek rośnie jak ma drożdżach. Kochana przypomina ze u ciebie były 3 dorodne jajka, wiec bardzo możliwe, ze tam więcej dzieciaczków sobie robi miejsce na najbliższe 8 miesięcy:-)

Ness już tak nie analizuj! Zagniezdzenie może być nawet 6 dpo wiec od ok. 9 dpo testy mogą wychodzić pozytywne. Ja tez miałam pozytyw 10 dpo i synek rośnie jak ma drożdżach. Kochana przypomina ze u ciebie były 3 dorodne jajka, wiec bardzo możliwe, ze tam więcej dzieciaczków sobie robi miejsce na najbliższe 8 miesięcy:-)
No zobaczymy ... wiary nie mam :)
Już co ma być to będzie ...
Bum, u Ciebie który dzień cyklu ?

Ness czekam jutro na zdjęcie od ciebie:-)

Nati ja tez jutro wyjazdy więc leże w łóżku do wieczora:-) reszta pewnie w ferworze przygotowań zaginęła

Nessi 46dc ...

No po nowym roku poszukam jakiegoś gina co się gym moim cyklem porządnie zajmie =(

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nessi 46dc ...

No po nowym roku poszukam jakiegoś gina co się gym moim cyklem porządnie zajmie =(

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Kurcze 46 :( A może to przez te zioła ?

Ness nie wiem o co chodzi z tym ze testy Cie oszukaly ( chyba niedoczytalam jakiejs strony [emoji23][emoji23]) bo ja na kazdym widze 2 kreski . Gratki [emoji8]

Mam i ja chuinke [emoji4]
5a95f858e97f3aa1b8854da2987f427d.jpg

0239d3a1311722d9a52dbc6535b6e44e.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O kurde ! Ja tu pranie, sprzątanie, gotowanie a tu takie rzeczy się dzieją!
Nessi mam nadzieję że to to! Szkoda że nie masz strumieniowego z rossmana, już by ładnie wyszedł!
Carmen mnie by mąż z domu nie wypuścił w takiej kiecce ! Oczywiście jesteś śliczna :D

Do góry