reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ależ teraz będziemy czekać w napięciu [emoji33]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Ależ teraz będziemy czekać w napięciu [emoji33]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ja nie mam takiego entuzjazmu :)

Ja nie mam takiego entuzjazmu :)

Weź, bo zaraz wsiądę w auto, przyjadę tam i nakopie [emoji1][emoji1][emoji1]
Ja tam widzę druga krechę, a mi pink w życiu nic nie pokazał bez ciazy, a zrobiłam ich milion [emoji4]

Moja owulacja idzie sie pieprzyć za przeproszeniem [emoji53] a boli jak cholera [emoji849]

Weź, bo zaraz wsiądę w auto, przyjadę tam i nakopie [emoji1][emoji1][emoji1]
Ja tam widzę druga krechę, a mi pink w życiu nic nie pokazał bez ciazy, a zrobiłam ich milion [emoji4]

Ja to teraz zamiast radości czuję tylko strach i niepewność ...boję się zwyczajnie ...

Ja to teraz zamiast radości czuję tylko strach i niepewność ...boję się zwyczajnie ...

Przestań. Nie myśl o tym co było, tylko o tym co jest [emoji4] zjedz sobie jutro śledzia z makowcem, pierogi z karpiem i ciesz sie świetami [emoji16]

Przestań. Nie myśl o tym co było, tylko o tym co jest [emoji4] zjedz sobie jutro śledzia z makowcem, pierogi z karpiem i ciesz sie świetami [emoji16]

Taki mam zamiar ... tylko to swędzenie cholerne :/
Jutro jeszcze może @ być ...
Śmiała się w aptece, bo powiedziałam jej, że biorę cały pakiet startowy, coś na swędzenie kućki, tampony, testy ciążowe ...ona do mnie: tampony można zwrócić :D

Taki mam zamiar ... tylko to swędzenie cholerne :/
Jutro jeszcze może @ być ...
Śmiała się w aptece, bo powiedziałam jej, że biorę cały pakiet startowy, coś na swędzenie kućki, tampony, testy ciążowe ...ona do mnie: tampony można zwrócić :D

[emoji23]
Było kupić lacibios femina do łykania, zjedz sobie jogurtów naturalnych.

Ness to jest to - będzie dobrze [emoji41]

Bum a ty co ? test rób ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Ness o kuźwa kreska jak marzenie! Ja 10 dpo miałam identyczna na pinku i ta kreska kopie juz jak szalona , aż mi brzuch skacze! Kochana oby jutro była jeszcze wyraźniejsza! Rano powtorz koniecznie i od razu fotka na forum do przyszłych cioć!

Kacha ja czytalam ze prolaktyne oznacza się na poczatku cyklu bo po owu ona się podnosi i może być fałszywie zawyżony wynik.

Bumek gdzie twój test?!

Agnesis ale się uśmiałam z tego twojego chłopa ha ha ha ha

Do góry