reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale piękne choinki macie! U mnie w przyszłym roku koniecznie żywa musi być . To jest jednak urok świąt jak takim drzewem w domu pachnie.

reklama
Ness nie wiem o co chodzi z tym ze testy Cie oszukaly ( chyba niedoczytalam jakiejs strony [emoji23][emoji23]) bo ja na kazdym widze 2 kreski . Gratki [emoji8]

Mam i ja chuinke [emoji4]
5a95f858e97f3aa1b8854da2987f427d.jpg

0239d3a1311722d9a52dbc6535b6e44e.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna chuinka :) Mam taką samą fototapetę i taki kolor na ścianach!:)

Kupiłam w rossmanie jakieś testy check & go ...ale też czułość 25 ...:) Do jutra niedaleko :)

dziewczyny życzę Wam zdrowych,spokojnych i cudownych świąt!!życzę wam aby spełniły się wszystkie wasze marzenia!!!!postaram się was w miarę czytać bo jutro wyjeżdżam już do mamusi:Dbuźki

Carmen podobuje mi się Twój kolor włosów i obcięcie. Dała byś jakaś fotkę bo myślę czy nie ściachać podobnie swoich

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obiecuhe ci,ze jak znajde czas to ci wysle fotke. Ogolem z przodu mam tylko ogonki dlugie a z tylu lekko podgolone i na bombke.
Niestety scielam bo mialam brzydkie wlosy i ogolem gubie.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ness podejrzalam na innym wątku ... a nie mówiłam [emoji38] no to gratuluję [emoji11][emoji11][emoji11]
Jutro baluje [emoji4]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Nessi gratuluje
Po dlugim czasie w koncu komus.sie udalo. POZARAZAJ NAS TERAZ :(
Kurde jak mi sie tez marza takie dwie kreseczki :(
Bum przykro mi. Bedziemy sie razem tulic jak co...ale wierze ze i my nasza kreseczke dojrzymy.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry