reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

KWIECIEŃ:
15.04: Luska - wizyta u ginekologa
16.04: Kruczyca - ślub
16.04: Luska - monitoring
16.04: Xbum - prolaktyna
18.04: Azylek - endokrynolog
18.04: Xbum - wizyta u ginekologa
19.04: Tęczowa - wizyta i scan
21.04: Julia - monitroing
25.04: Karola - glukoza
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

reklama
Ja chyba zadzwonię popołudniu do gin i może uda się wyzebrac wizytę na środę. Myślę ze to plamienie wynikło z tego ze wczoraj zaczęłam więcej działać w domu i masz babo placek.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

karola: ty masz odpoczywać a nie działać w domu :p Od działania masz innych ludzi :p Nie wiem może jakiś kurs robienia na drutach albo na szydełku? :D

Oj dziewczyny, łatwo się mówi. Ja już na głowę od tego leżenia dostaje.. Nie zmienia to faktu ze teraz to mam różne wizje przed oczami. A ze poronienie albo ciąża obumarla. Ech. Człowiek się tylko niepotrzebnie nakręca.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

karola: nikt nie mówi, że leżenie jest łatwe i przyjemne. Można dostać kota od tego (i to chyba najłagodniejsze określenie), ale co innego zrobić? Najgorszy ten pierwszy trymestr. No ale jak masz powiązanie pomiędzy wysiłkiem a plamieniami to to mówi samo za siebie...Trzeba to przetrwać i tyle. Jest dużo ciekawych książek, filmów, seriali, może jakieś krzyżówki albo sudoku? Może spróbuj odnowić jakieś stare, zapomniane znajomości...na pisaniu e-maili czy smsów też czas płynie :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

karola jak się upokoilo
to dobrze , ale jaak znow sie rozkreci to jedz na IP , ogladniesz fasolka :)
Ja tez jezdzilam troche jak się cos dzialo , mała się nie ruszala a cisnienie skoczylo , a to i nie zawsze zatrzymuja na obserwacji :)

Jugo jak tam twoja @ ? ;)

xbum: jeszcze ze mnie leci, ale już dzisiaj słabiej niż wczoraj :) A twoja? :D

karola: o to miło z jej strony, że zrobi dzisiaj usg :)

reklama
Do góry