reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida no właśnie ja nie wiem jak to zrobić bo jak Lena od rana będzie widziała prezenty pod choinka to będzie chciała rozpakowywac [emoji23][emoji23]

Dziewczyny macie jakies telefony co w ruchu mi fajne zdjecia będzie dobił bo moj soe nie spisuje [emoji23][emoji23]
1482147582-1d1mld.jpeg
1482147634-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm nie wiem jak to było kiedy mieliśmy po 2 i 3 latka z bratem [emoji5] [emoji5] nie pamiętam he he

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum- to czekamy do środy:)

U mnie jest tak , że po wigili otwieramy cała rodzinką upominki , a moje dzieciaki dodatkowo rano 25 tego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 25 to prezenty były u drugiej babci :-) w sumie każdy dzień świąt w innym miejscu zawsze spędzany taka była tradycja... Teraz brakuje tego [emoji22] [emoji22] w ogóle ostatnio jakoś tak brak mi tego czaru świat jak człowiek był młodszy. Nie ma śniegu. Człowiek już nie liczy na prezenty tylko żeby rodzina była cała przy stole.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum no dobra to kup jutro dwa :) jeden na rozgrzewkę a drugi na środę :)

U nas 2 wigilie bo u moich rodziców i potem do teściów ...wiec prezenty wszędzie po kolacji no i w domu po powrocie na dobicie z tym ze ja jeszcze nic nie mam haha

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

U nas tez prezentu stoją pod choinka i po wigilii najmłodszy rozdaje. Dodatkowo przed wyjściem z domu wrzucam u nas pod choinke prezenty jak młody nie widzi, a jak wracamy z wigilii od rodziny to wieczorem dobieramy sie do nich [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Rene oj będzie ballll [emoji4][emoji4] a stroik ładny [emoji106]

Dziewczyny a kiedy wy dajecie prezenty pod choinke od razu czy jak dzieci spia dzien przed ?

U mnie po wigilii ktoś przebiera się za Mikołaja i wchodzi z prezentami . Ale w tym roku od wczoraj codziennie coś podkladamy Wiki pod choinkę bo potem ma za dużo na raz tych zabawek. Codziennie dostaje lalkę barbii i kena

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene oj będzie ballll [emoji4][emoji4] a stroik ładny [emoji106]

Dziewczyny a kiedy wy dajecie prezenty pod choinke od razu czy jak dzieci spia dzien przed ?

Moje juz pod choinka w kartonach, co prawda wylozylismy w nocy,zeby mala lyknela ze przyniosl je Mikolaj. Zadzialac zadzialalo teraz ino czeka do wigilii [emoji1][emoji1]
Ja na 14 ide do przedszkola na wystepy swiateczne. Czy ja dam rade nie plakac ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida no właśnie ja nie wiem jak to zrobić bo jak Lena od rana będzie widziała prezenty pod choinka to będzie chciała rozpakowywac [emoji23][emoji23]

Dziewczyny macie jakies telefony co w ruchu mi fajne zdjecia będzie dobił bo moj soe nie spisuje [emoji23][emoji23]
1482147582-1d1mld.jpeg
1482147634-1d1mld.jpeg

Ja mam huaweia p9 z dwoma aparatami..nie narzekam. Mozesz wlaczyc opcje wielu zdjec i najladniejsze z tych ruchliwych ci wybierze.

Bum a myslisz,ze po ziolkach ci sie cos powydluzalo ??

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene soryy ale mina młodej rozwala wszystko hehe ...p.s mały arbuz :)

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Do góry