NeSSi
Moderatorka
To mówisz by nie czekać na pierwszy okres ? Kurcze i chciałabym i boję się ...
Jeszcze K mi się rozłożył, chory cholera jasna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taak. Tylko na alkohol czekamy I sue doczekać nie możemyKruczyca wszystko przygotowane?
Wszystko od was zależy porozmawiaj z mężem co on o tym myśli zdrowo tez tak przeczyscic wszystko i zresetowac okresemTo mówisz by nie czekać na pierwszy okres ? Kurcze i chciałabym i boję się ...
Jeszcze K mi się rozłożył, chory cholera jasna
Hej Kobiety.
Mam taki piękny dzień, a wiecie czemu? po pierwsze moje sokole oko z 1 piętra wypatrzyło 20 e na chodniku iiii napiłam się kawy
Nessi super że wizyta udana. Co do czekania to kochana poczekaj proszę Cię, bo jednak endo musi się trochę odbudować więc daj mu szansę choć jeden cykl, a potem działaj ( ja po 1 poronieniu zaraz zaszłam i chyba to było zbyt szybko jak na mój organizm no i historia się powtórzyła w identycznym dniu co pierwsze). Zebyś też nie myślała, że Cię straszę :/
My będziemy pewnie mieć jedno dzieciątko i chciałabym jeśli oczywiście by nastąpił taki cud adoptować jakieś dziecko, z tym, że marne są na to szanse ze względu na moje zdrowie. Jednak może za kilka lat się podejmiemy
Wszystko od was zależy porozmawiaj z mężem co on o tym myśli zdrowo tez tak przeczyscic wszystko i zresetowac okresem
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom