reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej Kobiety.
Mam taki piękny dzień, a wiecie czemu? po pierwsze moje sokole oko z 1 piętra wypatrzyło 20 e na chodniku :D iiii napiłam się kawy :D :D
Nessi super że wizyta udana. Co do czekania to kochana poczekaj proszę Cię, bo jednak endo musi się trochę odbudować więc daj mu szansę choć jeden cykl, a potem działaj ( ja po 1 poronieniu zaraz zaszłam i chyba to było zbyt szybko jak na mój organizm no i historia się powtórzyła w identycznym dniu co pierwsze). Zebyś też nie myślała, że Cię straszę :/
My będziemy pewnie mieć jedno dzieciątko i chciałabym jeśli oczywiście by nastąpił taki cud adoptować jakieś dziecko, z tym, że marne są na to szanse ze względu na moje zdrowie. Jednak może za kilka lat się podejmiemy :)

Wiem, że dobrze gadasz, ale boję się, że potem znowu 4 lata nie będę mogła zajść ... :-( :(

Poprostu nie starajcie się by nie zajsc ;) jesli psychicznie jesteś gotowa tzn oboje jesteście to dzialajcie. Wyjdzie to fajnie, nie wyjdzie to kolejny cykl przyjdzie

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
xbum: oj tak. Trojaczki to teraz też częste są :) Ja to nawet bym mogła mieć i trojaczki, tylko bałabym się jak będzie ciąża przebiegać :|

moniusia: zaklepane! Bliźniaki dla moniusi proszę! O widzisz. Oby tak dalej :)

julia: no pewnie, że tak :) W kupie raźniej :D Tak, zostaję na tej samej dawce CLO.

nati: hahahaha mój też się stresuje, że jak będzie więcej niż jedno to trzeba będzie pomyśleć nad zmianą auta :D Niedługo owu u ciebie :D hahaaha ochota przyjdzie ;)

nessi: o jak dobrze czytać takie pozytywne wiadomości :) Bardzo ładnie ci organizm się odbudował i już w pierwszym cyklu owulacja. A co do działania w cyklu czy nie...to już twoja decyzja. Zdania są podzielone w kwestii czasu, który powinno się (czy też nie) odczekać. Pytanie jak psychicznie u ciebie i u twojego mężczyzny.

tęczowa: sokole oko :D i od razu dzień dobry :D

Dziewczyny, a co do nowotworu i wycięcia macicy to bardzo optymistyczne rzeczy się dzieją u nas w medycynie. Zerknijcie: Link do: Successful autotransplantation of cryopreserved ovarian tissue with recovery of the ovarian function | Radwan | Ginekologia Polska. Tak z grubsza chodzi o to, że dziewczynie wykryli w nowotwór (raka szyjki macicy), kiedy była w ciąży. Ciąże rozwiązali cesarskim cięciem w 31 tygodniu, a następnie wycięli macicę razem z jajnikami i węzłami chłonnymi, zamrozili jajniki i poddali chorą chemii. Po pewnym czasie umieścili tkanki jajnikowe na swoim miejscu i wróciła produkcja pęcherzyków i nawet był dominujący. Bardzo obiecujące, bardzo.

Do góry