reklama
Jugo wiesz jakbym małej nie miała to bliźniaki mogły by być , fajnie tak za jednym razem dwoje
Ale przy Lenie z bliźniakami nawet bym rady nie dała
Ale tak trzeba wierzyć , że może w tym cyklu stanie się cud [emoji8]
Ale przy Lenie z bliźniakami nawet bym rady nie dała
Ale tak trzeba wierzyć , że może w tym cyklu stanie się cud [emoji8]
Hejo
Jugo przygarniecie mnie do swojego grona?
Ja mam 4dc
A jaki plan z Clo? Zostajesz na tej samej dawce?
Moniusia wiadomo strach przed nieznanym jest
Znajoma adoptowala...albo cos ala dom zastepczy...bo vardzo dlugo to wszystko szlo i cos pozmieniali ale maja chlopczyka i sa w nim zakochani (ona w wieku 19lat raka miala i cala macica wycieta zostala)
Kurde u Nas pogoda kiepska! Lalo od rana strasznie:/
Ja mam 4dc
Znajoma adoptowala...albo cos ala dom zastepczy...bo vardzo dlugo to wszystko szlo i cos pozmieniali ale maja chlopczyka i sa w nim zakochani (ona w wieku 19lat raka miala i cala macica wycieta zostala)
Hejo
Ja mam 4dc
Kurde, też chcę już dołączyć, a ze mnie leci pełno białego cały czas lecę, bo myślę, że to @ tak dużo. A czerwone będzie się odwlekać;/
O jacie ... No to tylko adopcja...teraz się dowiedziałam, że naszej znajomej córka 19 lat rak z przerzutami... co ta dziewczyna winna.. nie może mieć normalnego życia, chłopaka, nie może isć na studia.. nic.. sorki, ale nie mam sił do tej niesprawiedliwości........
Powracając do adopcji to ja się jako takiej nie obawiam, wiem, że pokocham itd,ale boję się, że te dziecko będzie kurcze takie inne od nas... wiecie będzie typowo do kogoś podobne, że nie będę w nim widzieć siebie.. jakieś takie durne przemyślenia, ale głównie mi chodzi o choroby, żeby się dobrze rozwijało, było inteligentne(tu pewnie będzie trzeba walczyć z genami) żeby chore nie było.. tego się boję bardzo...Oj dobra.. jeszcze daleko...
Na pewno bardziej nie chcę czwartego ivf, robię to z takiego przymusu, że sobie nie wyobrażacie. Dla innych to by była mega szansa i dar od losu, a dla mnie to formalność. Mega mnie to przytłacza, że muszę się kuć, usypiać, gdzie nic w zamian pewnie nic nie dostaniemy...
Moniusia a ktory dzien cyklu masz ze tak ciagle czekasz na @?
Ile przewaznie masz cykl?
Kochana sadze ze dla kazdej kobiety starajacej sie o adopcje dopadaja takie pytania...
Ja kiedys slyszlalam ze nawet dziecko niebedace bilogicznie polaczone z rodzicami adopcyjnymi upodabia sie do nich
Niesprawiedliwy ten los;( to takie niesprawiedliwe!!![emoji53][emoji53]
Kochana sadze ze dla kazdej kobiety starajacej sie o adopcje dopadaja takie pytania...
Ja kiedys slyszlalam ze nawet dziecko niebedace bilogicznie polaczone z rodzicami adopcyjnymi upodabia sie do nich
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
hej witam się w taki brzydki i deszczowy dzień
Nessi - udanej kąpieli aaa pomarszcz się :-)
Jugo- kolejny cykl kolejna szansa na bliżniaki , kto wie ile z nas będzie miało bliżniaki hehe ja nie mam nic przeciwko tylko mój mowi nie żartuj , bo auto musiał by zmieniać .
moniusi- napewno nie jest to łatwe ale może poszukaj kogoś nawet w necie kto już adoptował i miał takie same obawy i czuł się podobnie, może Ci to pomoże
Kruczyca- jeszcze przed ślubem a łon już pokazuje hehe ..... ja po ślubie od pierwszej ciąży spałam osobno czyli ja z Nadią hehe , teraz znowu śpimy razem i się kopiemy
u mnie dziś 8dc temperatura dziwna , bo wysoka jak na mnie 7dc -36,8, 8dc- 36,6 ..... za dwa dni zaczynam testy ow i czekam na śluz i ochotę
miłego dnia
Nessi - udanej kąpieli aaa pomarszcz się :-)
Jugo- kolejny cykl kolejna szansa na bliżniaki , kto wie ile z nas będzie miało bliżniaki hehe ja nie mam nic przeciwko tylko mój mowi nie żartuj , bo auto musiał by zmieniać .
moniusi- napewno nie jest to łatwe ale może poszukaj kogoś nawet w necie kto już adoptował i miał takie same obawy i czuł się podobnie, może Ci to pomoże
Kruczyca- jeszcze przed ślubem a łon już pokazuje hehe ..... ja po ślubie od pierwszej ciąży spałam osobno czyli ja z Nadią hehe , teraz znowu śpimy razem i się kopiemy
u mnie dziś 8dc temperatura dziwna , bo wysoka jak na mnie 7dc -36,8, 8dc- 36,6 ..... za dwa dni zaczynam testy ow i czekam na śluz i ochotę
miłego dnia
reklama
Strasznie niesprawiedliwy...Moniusia a ktory dzien cyklu masz ze tak ciagle czekasz na @?
niee, to dopiero 28, po ostatnich ivf miałam ok 35 d.c., ale męczy mnie to chodzenie do łazienki, bo czuję się jakbym miała już @ boli brzuch, cały czas cieknie ze mnie. Troszkę się poprzestawiało.
No na pewno W końcu w połowie to adopcyjni mają na jego wpływ, a w niektórych przypadkach może i w całości