reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi jeśli psychicznie czujesz, że to już czas to ogień :) i mną się nie sugeruj
Kruczyca fajna ta adrenalinka nie ?:D
Nati :D piniondz to ja wypatrzę wszędzie
Jaka adrenalinka? :( ja serio jestem jakas inna. Wszystkich wokół uspokajam, pilnuje, przypominam, a to ja powinnam cała chodzić z emocji i nie móc się na niczym skupić..

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

kruczyca- nie będę ukrywać że Ci zazdroszczę ....ojj jak ja bym chciała jeszcze raz wesele moje oczywiście , bo na czyjeś idę za dwa tygodnie.....udanej zabawy dla gości i dla was , najlepszych wspomnień !!!!!!!!

kruczyca: każdy z nas jest inny i inaczej sobie radzi w różnych sytuacjach. Ja myślę, że masz podobnie do mnie, bo ja też przed swoim ślubem chodziłam wyluzowana i wszystkich ustawiałam do pionu. Przez to, że mamy wszystko zaplanowane, mamy plany A, B aż do Z to czujemy się pewnie i bezpiecznie :)

Jaka adrenalinka? :( ja serio jestem jakas inna. Wszystkich wokół uspokajam, pilnuje, przypominam, a to ja powinnam cała chodzić z emocji i nie móc się na niczym skupić..

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Chodz słońce się dzisiaj napijemy w trzy Migi co ? Ja mam co prawda słabą łepetynę i już po jednym kielonku mogę zasuwać na czworaka po salonie ... ale co tam. Nagrasz mnie przynajmniej i odtworzysz sobie jak tylko jakiś dołek zaatakuje co ? O na weselichu zapodasz żeby wiedzieli jak do domu wracać :D
Nessi wyłącznik myślenia w ruch, seksić się i może co bedzie z tego :D
Wyżyjta się i za mnie, bo my od prawie 2 miesięcy nic i do końca ciąży się nie zapowiada :/

Łojej ... 9 miesięcy bez Umcy-Umcy ? :szok: Kochana ... kto Cię potem odgruzuje ?:D

Nessi Ty się nie śmiej, mnie się już pierdzieli od braku seksu :D a mój każe mi uciekać, bo mówi że nie ręczy za siebie. Niestety biorę luteinę, no i ciąża zagrożona więc dla dobra dzidziola trza uważać. Potem to pajęczyny będą jak w starym zamczysku :D

reklama
Dziewczyny ale zescie naskrobaly , ze na razie nie dam rady nadrobic ...

Malej tylne zeby wychodza i normalnie dzis mam dzien placzu w domu [emoji27]
Mamy cyc , mamy przzytulanki itd ...

Jugo ale piekny avatarek niech ten bociek w koncu cos przyniesie ;)

Kruczyca ooo to juz po jutrze wielki dzien pieknie ! [emoji179]

Ide sobie zrobic wielki kubek kawy , komus rowniez zrobic ? [emoji477]

Nessi kurcze owu ma byc , ja bym dzialala , moze sie udac
sie nie udac :) jaa zaszlam dwa miesiace po poronieniu , ale nie mialam lyzeczkowania to tez chyba cos innego...
Ale uda siee kochana musi [emoji8]

Lux a ty kiedy testujesz ? :)

Edit : teczowa z ktorego pietra zes to upatrzyla ? [emoji23]

Ostatnia edycja:
Do góry