reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnes dresowo i u mnie .... ja ,mój kochaś Carlo i do dobicia film o Agacie Mróz "Nad życie " na TVN ... no to co - " za piękne Panie i sztywnych facetów,za dziury na drodze i kłody pod nogami "
..
20161203_203056.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• 20161203_203056.jpg
    20161203_203056.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 318
reklama
Dzisiaj to akurat nie mogę liczyć na cokolwiek od swojego chłopa [emoji33][emoji28] Aaa po co mi on dzis, jak mam wszystko czego mi trzeba [emoji23]

Agnes dresowo i u mnie .... ja ,mój kochaś Carlo i do dobicia film o Agacie Mróz "Nad życie " na TVN ... no to co - " za piękne Panie i sztywnych facetów,za dziury na drodze i kłody pod nogami "
..Zobacz załącznik 786083

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

O tak, do dna [emoji16][emoji16][emoji16]

No u nas sexu to na pewno nie bedzie [emoji23]

Oj dziewczynki to wy dziś feministki jestescie:-Dmnuam uwielbiam winko ale przed okresem nie pije już:no2:Ale jak dostanę okres to się napije:tak:mniam ps. Fajnie was się czyta:D:Dbuziaki idę spac

Ja to po każdym okresie jestem już przed następnym [emoji6] mam antykoncepcję zaprogramowaną, nawet tabletki ani prezerwatywy nie maja większej skuteczności [emoji38] u mnie 6 dni po owu i wiem, ze w ciazy nie jestem, po prostu wiem [emoji4]

anula no u mnie zapewne będzie 40 dniowy...

agnesis z czym pijesz ? Kaktusisz się? [emoji5]

Pijcie na zdrowko [emoji6] ja się dzisiaj nie przyłącze [emoji38]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis.... ja to chodząca antykoncepcja...się już śmiałam do mojego że nie potrzebnie wcześniej się zabaezpieczaliśmy....byłaby oszczędność bo i tak ciąży nie ma....i pewnie nie bedzie

reklama
Artemida bedzie, tylko widocznie trzeba na nią dłużej poczekać. W końcu dobiorą leki, zdarzy sie cud.

Bum tak z kaktusem. Nie czuje w ogóle smaku alko. Tyle, ze kolor nieciekawy sie zrobił [emoji12]

Do góry