reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale w 8 dc i nawet zero wzrostu jakiegokolwiek.... Co więcej lekarka pewnie powie że testy z moim przypadku nie powiedzą jednoznacznie.... No można się załamac. Czy ja kiedykolwiek będę mamą???

Może wino chociaż mi endometrium podciągnie bo marne jest...

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
Wiem że teraz jesteś rozżalona i masz do tego prawo

Ale wierz bo wiara czyni cuda
Dawkę clo można modyfikować

Nam lekarze w klinice nie dawali żadnych szans na naturalne poczęcie, bo takie było słabe nasienie

A jednak kiedy odpuściliśmy, po 4 latach walki, zdarzył się cud i ten cud ma już ponad 5 lat

Ponieważ czujesz teraz presje, i to naturalne, stres działa na Twój organizm niekorzystnie, a niezbadane są reakcje naszego organizmu
Bądź dobrej myśli bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu [emoji106]

Trzymam kciuki

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

reklama
Hejka laski!
Artemida bardzo mi przykro, szkoda że musisz przez to przechodzić :( Nie trać nadziei! Nie takim przypadkom w końcu się udawało. Wierzę w to że każda z was zajdzie tylko jedna potrzebuję więcej czasu a inna jeszcze więcej ;/

Kupiłam sobie krem "oczyszczanie liście manuki " i "pasta oczyszczanie liście manuki" był też jeszcze krem jakiś mikrozłuszczający na razie spróbujemy tego.

Artemida a ja też winko mam [emoji485] zaraz zapodam Ci do towarzystwa ....

Bum no ciekawe jaki cykl będzie po ziele ... ja dziś 27dc wiec jeszcze trochę i tez przyjdzie ... z jakieś 4dni ... jak ja nie nawidze tego czasu blee

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Majka tez używałam tych specyfików z liścia manuki i powiem ci ze na początku super ale później moja gęba się zbuntowala.Powiem Ci ze z ziaji super jest balsam z zielonych oliwek i krem-krem to nawet dla noworodków polecany piszą na opakowaniu
... zresztą ja to się śmieje ze pryszcze do końca życia będę miała [emoji35]

Ness co z Tobą ?? Brak Cię tu uuu

No i ch** nie wytrzymałam. Wygdakalam sie jak na kurę domowa przystało. Dzis moj wielce obrażony. Ide po sok, bo muszę drina szczelic [emoji51]

No i ch** nie wytrzymałam. Wygdakalam sie jak na kurę domowa przystało. Dzis moj wielce obrażony. Ide po sok, bo muszę drina szczelic [emoji51]

Bravo Ty ... dziś obrażony jutro mu przejdzie .... dawaj dawaj ja juz winko zapodaje ... chluśniemy [emoji485][emoji485][emoji485][emoji485] za lepsze jutro [emoji41]

To pijemy dziś we 3 :p babski wieczór przed monitorem!!

Oj przydałby mi sie babski wieczór - butle wina i opakowanie chusteczek...ryczę jak fontanna!!!

Wlasnie proponowałam koleżance drinka, bo to zawsze lepiej napić sie z kimś, ale Matka Polka przez nią przemówiła głosem rozsądku. Kuźwa, co to w ogóle jest rozsądek?!
Tak wiec moja ulubiona piżama, kołtun na głowie, drink o sraczkowatym kolorze, chipsy i Wy [emoji16][emoji16]
efb9f89bb93cc49dfbc97c123f9187bc.jpg

Aj do kompletu jeszcze kocyk zabiorę i psa [emoji38] wszyscy na jednej sofie [emoji23]

reklama
Do góry