Arte ja tez ci mowie sprobuj z ziolkami!!!! Nie zaszkodzi,moze nawet sluz ci sie wzmocni i moze jajniki zaczna w koncu pracowac!!!! Czytajac o tych ziolach po wlosku- to nawet tutaj informacje podaja ze poprawiaja plodnosc i ze przy pcos sa bardzo dobre na wchlanianie sie pecherzykow i na ich przyrost.
Sciskam mocno za Ciebie kciuki!!! Uda sie,zobaczysz !!!!!!!
Nie poddawaj sie,a jak masz dosc to odloz starania do nowego roku. Pij tylko ziola i korzystaj z sexu tylko jak ci sie zachce. Wiem , latwo sie pisze ale moze akurat cos cholera zaskoczy
Ja niestety mam ten sam problem co ty.. nie chce nawet myslec co bedzie. Jak na razie pije teraz tylko integrator wloski na pcos i ziola...i to wszystko.
Nie bede sie sama dobijala...tersz nic nie mierze,nie kontroluje mam to gdzies. Wydaje mi sie,ze jezeli mam byc mama poraz drugi to zadecyduje o tym los i Bog kiedy, ale KIEDY to tylko oni o tym wiedza..niestety czasu nie wyprzedzisz. Pozostaje nam czekac. Glowka do gory i wierze,ze bedzie dobrze.
A jakie mama Ci wysyłała z polski zioła? a te odpowiedniki włoskie były w takich samych proporcjach jakie trzeba?
Ps ale sie obzarlam. Kupilam sobie z mala kurczaka z rozna i normalnie we dwie go calego pozarlysmy [emoji23][emoji23][emoji23]
A byl spory....ale co tam. Jak jest takie poprzypalane i slone to az samo do buzi wchodzi. [emoji1]
Anka tak kupie jej w tyg ta czesc do inhalatora i zaczne ja oczyszczac,bo na prawde idzie zeswirowac. Jak nie sraczka to urok......
Ja tez sobie pouzywam, a co tam.
U mnie wczoraj ok u dentysty. Troche po lewej stronie dziasla mnie wczoraj pilowaly,no ale przy sciaganiu i oczyszczaniu z kamienia to normalbe. Teraz mam ladne czyste zabki. I nawet o ton sie rozjasnily.
14 ide na plombowanie i szczerze mowiac juz sram po gaciach ahahaa.
No nic. Ide marmur wypolerowac i potem w kime na jakies 3 godzinki...[emoji106][emoji14]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji
Forum BabyBoom