reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida pij te ziółka mówię, ze dziewczyna z pcos się o bardzo dużo poprawiło , może warto spróbować jak się pragnie maluszka ?

Karola cudowny chłopczyk [emoji170] a jednak Olek [emoji4][emoji4]

Dzok jo to kiedy testujesz? [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już tyle wszystkich supli próbowałam że już nie mam siły na kolejne. Ani też pieniędzy. Narobiłam zapasów wszystkiego. Apteczka pęka w szwach od supli na Pcos . Mam już dość

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Ja już tyle wszystkich supli próbowałam że już nie mam siły na kolejne. Ani też pieniędzy. Narobiłam zapasów wszystkiego. Apteczka pęka w szwach od supli na Pcos . Mam już dość

Ziółka to nie jest suplement .
Wiesz jak się ma parcie na dziecko , szczegolnie , ze u Ciebie to pierwsze to bym wszystkiego próbowała tylko by się udało.

Ziółka to nie jest suplement .
Wiesz jak się ma parcie na dziecko , szczegolnie , ze u Ciebie to pierwsze to bym wszystkiego próbowała tylko by się udało.

U mnie to bym musiała wszystkie na raz mieszanki pić. 2 i 3 pasują do mojego przypadku. Nie wiem muszę zobaczyć czy w naszym zielarskim coś dostanę w ogóle

Arte ja tez ci mowie sprobuj z ziolkami!!!! Nie zaszkodzi,moze nawet sluz ci sie wzmocni i moze jajniki zaczna w koncu pracowac!!!! Czytajac o tych ziolach po wlosku- to nawet tutaj informacje podaja ze poprawiaja plodnosc i ze przy pcos sa bardzo dobre na wchlanianie sie pecherzykow i na ich przyrost.
Sciskam mocno za Ciebie kciuki!!! Uda sie,zobaczysz !!!!!!!
Nie poddawaj sie,a jak masz dosc to odloz starania do nowego roku. Pij tylko ziola i korzystaj z sexu tylko jak ci sie zachce. Wiem , latwo sie pisze ale moze akurat cos cholera zaskoczy
Ja niestety mam ten sam problem co ty.. nie chce nawet myslec co bedzie. Jak na razie pije teraz tylko integrator wloski na pcos i ziola...i to wszystko.
Nie bede sie sama dobijala...tersz nic nie mierze,nie kontroluje mam to gdzies. Wydaje mi sie,ze jezeli mam byc mama poraz drugi to zadecyduje o tym los i Bog kiedy, ale KIEDY to tylko oni o tym wiedza..niestety czasu nie wyprzedzisz. Pozostaje nam czekac. Glowka do gory i wierze,ze bedzie dobrze.

Ps ale sie obzarlam. Kupilam sobie z mala kurczaka z rozna i normalnie we dwie go calego pozarlysmy [emoji23][emoji23][emoji23]
A byl spory....ale co tam. Jak jest takie poprzypalane i slone to az samo do buzi wchodzi. [emoji1]
Anka tak kupie jej w tyg ta czesc do inhalatora i zaczne ja oczyszczac,bo na prawde idzie zeswirowac. Jak nie sraczka to urok......
Ja tez sobie pouzywam, a co tam.
U mnie wczoraj ok u dentysty. Troche po lewej stronie dziasla mnie wczoraj pilowaly,no ale przy sciaganiu i oczyszczaniu z kamienia to normalbe. Teraz mam ladne czyste zabki. I nawet o ton sie rozjasnily.
14 ide na plombowanie i szczerze mowiac juz sram po gaciach ahahaa.
No nic. Ide marmur wypolerowac i potem w kime na jakies 3 godzinki...[emoji106][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Arte ja tez ci mowie sprobuj z ziolkami!!!! Nie zaszkodzi,moze nawet sluz ci sie wzmocni i moze jajniki zaczna w koncu pracowac!!!! Czytajac o tych ziolach po wlosku- to nawet tutaj informacje podaja ze poprawiaja plodnosc i ze przy pcos sa bardzo dobre na wchlanianie sie pecherzykow i na ich przyrost.
Sciskam mocno za Ciebie kciuki!!! Uda sie,zobaczysz !!!!!!!
Nie poddawaj sie,a jak masz dosc to odloz starania do nowego roku. Pij tylko ziola i korzystaj z sexu tylko jak ci sie zachce. Wiem , latwo sie pisze ale moze akurat cos cholera zaskoczy
Ja niestety mam ten sam problem co ty.. nie chce nawet myslec co bedzie. Jak na razie pije teraz tylko integrator wloski na pcos i ziola...i to wszystko.
Nie bede sie sama dobijala...tersz nic nie mierze,nie kontroluje mam to gdzies. Wydaje mi sie,ze jezeli mam byc mama poraz drugi to zadecyduje o tym los i Bog kiedy, ale KIEDY to tylko oni o tym wiedza..niestety czasu nie wyprzedzisz. Pozostaje nam czekac. Glowka do gory i wierze,ze bedzie dobrze.

A jakie mama Ci wysyłała z polski zioła? a te odpowiedniki włoskie były w takich samych proporcjach jakie trzeba?

Ps ale sie obzarlam. Kupilam sobie z mala kurczaka z rozna i normalnie we dwie go calego pozarlysmy [emoji23][emoji23][emoji23]
A byl spory....ale co tam. Jak jest takie poprzypalane i slone to az samo do buzi wchodzi. [emoji1]
Anka tak kupie jej w tyg ta czesc do inhalatora i zaczne ja oczyszczac,bo na prawde idzie zeswirowac. Jak nie sraczka to urok......
Ja tez sobie pouzywam, a co tam.
U mnie wczoraj ok u dentysty. Troche po lewej stronie dziasla mnie wczoraj pilowaly,no ale przy sciaganiu i oczyszczaniu z kamienia to normalbe. Teraz mam ladne czyste zabki. I nawet o ton sie rozjasnily.
14 ide na plombowanie i szczerze mowiac juz sram po gaciach ahahaa.
No nic. Ide marmur wypolerowac i potem w kime na jakies 3 godzinki...[emoji106][emoji14]

A ja zrobiłam cisto czekoladowe ha z tego co miałam pod ręka , margaryny nie miałam na polewe to dalam maslane ciasteczka z płatkami [emoji23]
1480771448-1d1mld.jpeg

Tak polapalam sie..... [emoji14]
Mama mi wyslala te ziola,co kiedys bum podala link. Wzielam ta mieszanke ojca sroki...
A ty jak chcesz to mozesz sprobowac samej mieszanki na cykle bezowulacyjne.
Kiedys ludzue tylko ziola pili i sie leczyli. Takze wiesz nie zaszkodza na pewno.

Odnosnie forum wloskiego, to wpisywalam kazde ziolo na google i podczytywalam.
I niektore z nich np.maja silne dzialanie na jajniki i na plodnosc. Juz tersz nie pamietam,ale w kazdym razie jest napisane tak jak w polsce tez to podaja.
Mam tez ziola na druga faze cyklu na podniesienie progeseteronu i musze ci powiedziec,ze jak w zeszlym cyklu mierzylam temp to byla zjawiskowo wysoka. Mialam momentami az 37 i 6 tak dzialaly [emoji14] a bez picia ich marne 36,7-36,8
Popros kogos niech ci wysle.
Z drugiej str poszukaj w holandii (?) zielarskiego. Wydaje mi sie,ze jak im podasz dokladnie nazwy i odpowiedniki w £acinie ti powinny zajarzyc jak dobrze studiowaly [emoji2] a jak nie wpisuj sobie na google holenderskie dane ziolo oczywiscie napisane po polsku - wyskoczy samoistnie.
Ja tez tak robilam. Uzywalam wloskiego google i wpisywalam po polsku i faktycznie nazwa sie zawsze zgadzala i po lacinie tez. Takze ja masz czas poszukaj sobie.

reklama
A ja zrobiłam cisto czekoladowe ha z tego co miałam pod ręka , margaryny nie miałam na polewe to dalam maslane ciasteczka z płatkami [emoji23]
1480771448-1d1mld.jpeg

Uuuf wiesz ile razy ja z niczegos COS zrobie
I musze powiedziec,ze niekiedy najlepiej smakuje. Bravo
Wyglada pysznie

Do góry