reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka [emoji5]

Majka no ja mierze i mykam spać [emoji38]

No ja podobnie jak agnesis , nawet może troszkę dalej go włoże [emoji4]

U mnie 10dc , temp soboe powoli spada , więc moze5 do 20go doczekam się owulki [emoji4] w tym cyklu mi się mega nie chce wstawać do mierzenia , ale mierze [emoji5]
1479370170964.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1479370170964.png
    1479370170964.png
    42,9 KB · Wyświetleń: 201
Ha ha a mój wykres dostaje na głowę [emoji5] [emoji4] [emoji4] [emoji4]
1479371256468.jpg

Cześć dziewczyny dobrze ze jutro monitoring [emoji3]

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Załączniki

• 1479371256468.jpg
    1479371256468.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 195
Artemida twoja temp szaleje jak moj mały sąsiad z góry [emoji23] no serio Wam mowię, współczuje jego rodzicom od godziny leży na ziemi wrzeszczy i wali nogami w ziemie [emoji1] hmmm moze zupa była za słona [emoji28]

Hejka [emoji5]

Majka no ja mierze i mykam spać [emoji38]

No ja podobnie jak agnesis , nawet może troszkę dalej go włoże [emoji4]

U mnie 10dc , temp soboe powoli spada , więc moze5 do 20go doczekam się owulki [emoji4] w tym cyklu mi się mega nie chce wstawać do mierzenia , ale mierze [emoji5]
Zobacz załącznik 783389

wff2krhmvaem9yip.png

No tak mniej więcej pokazałam na obrazku, ogólnie to wchodzi tyle, żeby wyświetlacz było widać [emoji38]

Bieganie to jest mały pryszcz [emoji6] oni maja w domu terrorystę! [emoji50]
Czasem jak czymś jebnie o ziemie to mi lampa na suficie az zadzwoni [emoji1] dobry jest, mowię Wam, on tam na bank wszystkich w domu ustawia jak mu sie podoba [emoji6]

U nas też Kuba ma kolegę nad nami. I jak on biega to mi cały sufit drży. Ja niestety przez ten sufit wszystko słyszę.. A sąsiedzi pod nami też nie mają lekko..jak młody rzuci czymś albo biega..

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
anula piękne robisz aniołki. Masz talent!
judytka ja przedostatnią miesiączkę miałam taką słabą i krótką jak Ty. Ale ostatnia już była normalna.

Do góry