reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen głęboko [emoji12] mniej więcej tyle [emoji16]
1479367323-ttk0fi.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Artemida, moze ten spadek to owulacja???????? U mnie w tym cyklu tez byl taki widoczny spadek a potem caly czas u gory.
Fakt ja mam pco ale nigdy nie mialam wysokich temperatur. W tym cylku mam b.wysokie

Artemida, moze ten spadek to owulacja???????? U mnie w tym cyklu tez byl taki widoczny spadek a potem caly czas u gory.
Fakt ja mam pco ale nigdy nie mialam wysokich temperatur. W tym cylku mam b.wysokie

Mamy PCO :p a wykres robię dla rozrywki xD wiem że nie pokaże nic xD

Artemida wczoraj wpadło mi w ręce ....

20161117_115202.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• 20161117_115202.jpg
    20161117_115202.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 230
Mamy,mamy [emoji14][emoji14][emoji14]
Ja 4 cykle prowadzilam obserwacje i jedynie tylko w tym zauwazylam kiedy byl spadek a kiedy ewidentny wzrost. Resumujac wszystko stwierdzam,ze ten cykl jest owulacyjny. [emoji51][emoji51][emoji51] wiem ze pco plata figle ale w poprzednich nie bylo szalu za to teraz golym okiem widac ze byla owulka. I tak sobie tez mysle czy oby ten moj test ciazowy (ktory byl + ) wlasnie wtedy nie wykryl mi owulki....

Artemida wczoraj wpadło mi w ręce ....

Zobacz załącznik 783420

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Tak Anula ja to wszystko wiem [emoji6] jeśli chodzi o pco to ja chyba znam już wszystkie tajniki. Nie zlicze ile już artykułów czytałam i ile książek o niepłodności odnośnie pco. Jest to tak okropny zespół że w sumie musiałbym leczyć się na różne dolegliwości, cukrzycy raczej nie mam. U mnie to raczej zawartość męskich hormonów wszystko komplikuje (hiperandrogenizm) pęcherzyki rosną ale nie pękają. Biorę ten ovarin dla kobiet z tym zespołem. Ale to tylko suplement.
Jutro monitoring...może dostanę coś na pęknięcie pęcherzyka

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Carmen a ty dostalas juz ta @?

Artemida kciuki z monit jutrzejszy [emoji5]

Ja se palucha oparzylam wrzątkiem i boli... Jeszcze się dziś nie wyspalam bo maluch do nas przyszła [emoji48][emoji48]

wff2krhmvaem9yip.png

A metforminy nigdy mi lekarz nie zapisywal, chyba dlatego że nie mam cukrzycy. A tabletki antykoncepcyjne przy staraniach jakoś do siebie nie pasują...A jedynie maskują objawy pco i nie są lekiem samym w sobie

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Do góry