Kruczyca
Fanka BB :)
Jogus jak zawsze niezastapiona :* teraz musze to wszystko przejrzec
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie nie, widocznie ludziom, ktorzy mieszkali przed nami to nie przeszkadzalo lub oni nie halasowali, bo dziecko bylo mniejsze...wiem, ze taki chlopak, ktorego upomnialam niedawno z dolu juz kiedys mial uwagi od ludzi i wspolnota sie wziela za niegomoniusia: widzę, że grono przeczuwajacych się powiększa Trzymaj się i nie daj się bólowi brzucha.
oleczka: zawsze jak ślub daleko to dylemat czy się jedzie czy nie :/ Jak samopoczucie?
kruczyca: z dj macie większe możliwości co do wyboru piosenki, bo jak zespoły są i śpiewają to nie wszystko czasem chcą śpiewać Co do przykładowych piosenek to znalazłam takie coś:
Grzegorz Tomczak “Niebieska piosenka”
Seweryn Krajewski „Wielka miłość”
Lady Pank „Zawsze tam gdzie Ty”
Czerwone Gitary „Słowo jedyne Ty”
Eleni „Tylko w Twoich dłoniach”
Zbigniew Wodecki „Oczarowanie”
Anna Jantar „Moje jedyne marzenie” (znane też jako „Przetańczyć z Tobą chcę całą noc”)
Kancelarya „Zabiorę Cię właśnie tam”
Krzysztof Krawczyk „Bo jesteś Ty”
Kayah i Kiljański „Prócz Ciebie nic”
Leonard Cohen „Dance me to the end of love”
Elton John “Can you feel the love tonight”
Wet Wet Wet “Love is all around”
Frank Sinatra “Strangers in the night”
Metallica “Nothing else matters”
Bill Medley & Jennifer Wernes “(I’ve had) The time of my life” (piosenka z filmu “Dirty Dancing”)
Barbra Streisand “Woman in love”
Bryan Adams & Barbra Streisand “I Finally Found”
Bryan Adams “Everything I do (I do it for you)”
Bryan Adams “Heaven”
Andrea Bocelli & Laura Pausini “Vivo Per Lei”
Glenn Medeiros “Nothing’s gonna change my love for you”
Jennifer Rush “The power of love”
Rod Stewart “When I need you”
Rod Stewart “Have I told you lately (that I love you)”
Richard Marx “Right here waiting”
Foreigner “I want to know what love is”
Whitney Houston “I will always love you”
Whitney Houston “I have nothing”
Michael Bolton “When a man loves a woman”
Celine Dion “I love you”
Celine Dion “Because you loved me”
Bon Jovi “Always”
Bon Jovi “Thank you for loving me”
Peter Cetera “Forever tonight”
All 4 One “I swear”
Savage Garden “Truly madly deeply”
Scorpions “You and I”
Bee Gees “How deep is your love”
Goo Goo Dolls “Iris”
Shania Twain “You’re still the one”
Może coś wybierzesz
xbum: może w dzień podłapiesz drzemkę? Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie już spokojna.
lux: ciekawa akcja, bo przecież tamci zapewne nie pierwszy raz takie atrakcje oferują. Nie było na nich wcześniej skarg do wspólnoty?
sprobuje z nimi pogadac, najwyżej se wrogow narobie i juz, ja che sie wyspac po calym tygodniu pracy a oni widocznie nie i wola imprezowac...facet kolo 40 i takie akcje odwalaJugoslawa wiec oficjalnie zaczelam kolejny cykl...nawet Duphaston niepowstrzymal hihi.
A brzusio boli niemilosiernie;(
Lux moze im rowniez nie pasowalo! Tylko niepotrafili zadzwonic na policje jak Wy?! Bo nazwisko musieliby podac i kolo sie zamyka! A myslisz ze takim ludziom upomnienie pomoze? Niesadze...
ja dzis ich upomne, ze jak takie akcje beda to chyba naprawde tam sie zjawi policja..nie mam sie co bac, nie wygladaja na takich co mieliby mi opony z zemsty poprzebijac..swoja droga rano bylo pelno policji rano, bo komus podobno auto ukradli, ktore stalo obok naszego ehhZ własnego doświadczenia wiem że gadanie nic nie da też uppmonalam a nawet darlam się do sąsiadów ale jak do słupa .... I wtedy za każdym razem dzwonilam na policję i miałam gdzieś czy się dowiedzą bo ja miałam serdecznie dość a miałam o tyle dość że mieszkałam na parterze. I potrafili pukać mi do okna masakra a wtedy mieszkałam sama z Zuzia ale szybko się wyprowadzilam
Luxuorius a to jest tak w dzień w dzień?
No wesele pod Poznaniem także no będziemy tak jakieś trzy godziny i do domu bo ja nie będę dziecka męczyć bo coś ...
Czuję się hmm normalnie co ma być to będzie ... Ale jak popatrzylam na listopadowego to masakra ale nie nakręcać się i już nie czytam do 27 jeszcze troszkę brzuch pobolewa nie jakos fest tylko tez tak normalnie jakby przed @ ale nie tak fest mpcno ale nie pallmie
Xbumx moja co noc przychodzi do nas ją się na bok położe i śpię a K jak mu ciasno to bierze Zuzie na ręce i do jej łóżka ją kładzie
No i u nas jest to że K chrapie a mi wiecznie gorąco więc na wzajem się budzimy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom