Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak,.dzis chce tam isc pogadac z nimi, bo mam juz ich po dziurki w nosielux: znowu sąsiedzi? Ja też właśnie kończę śniadanie.
u mnie dzien pracowityHej ja też się melduje i nie zamierzam uciekać od Was nie miałam czasu pisać a tak to u mnie dzień jak codzien
Wczoraj dostaliśmy zaproszenie na ślub ale nie chcę mi się bo daleko :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
zycze Ci super pogody na TEN dzienMelduje się i ja
U mnie dni płodne się zaczęły 10 dc, wszystko ok,sluz jest, ochota jest, oczka błyszczące są dziś pod wieczór jedziemy do Dj omówić wszystko z fotografem juz pogadane bo przyjedzie dopiero w dniu ślubu. Dziewczyny jakie mialyscie piosenki na pierwszy taniec? nam nic nie podchodzi... Jakiś taki kiwaczek byle nie disco jak farba itp czekam tez na telefon z alkoholi ze juz można odebrać ale z tym to spokojnie, mają do czwartku czas pogoda u mnie paskudna ale ciepło. Oby się wypogodzilo do soboty
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana :* chociaż ja od dawna przeczuwam ze będzie padać haha ale spoko byleby mi fryzura wytrzymałazycze Ci super pogody na TEN dzien
nie no chyba takiego pecha nie bedziecie miec co? pisz tam list i pusc wysoko, ze zamawiasz super pogodeDziękuję kochana :* chociaż ja od dawna przeczuwam ze będzie padać haha ale spoko byleby mi fryzura wytrzymała
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ja to się już dwa lata temu smialam ze nawet jak weźmiemy ślub w srodku pustyni to będzie tak lać ze się bloto zrobi haha dobrze będzie musi byćnie no chyba takiego pecha nie bedziecie miec co? pisz tam list i pusc wysoko, ze zamawiasz super pogode