reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola mi gin po tym usg ostatnim wykluczyl pcos , powiedzial ze jajniki mam ladne.
Co do estriadolu wydaje mi się , że w normie bo norma jest do 312.
No jutro mam wizyte to pokaże :)
Masz tu może będzie widać .

Ja to się juz naczytalam o tym obnizonym fsh i mi zle ha :D
Ale moze faktycznie go zrobić w tym 3-5dc tefsh i lh razem .

Załączniki

• 1460384092094.jpg
    1460384092094.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Faktycznie, nie dowidziałam tych norm, także jest ok. Tym bardziej ciekawa jestem jak to lekarz odczyta jeśli nie bylo ovu u Ciebie... Hmmm...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

karola mam jakies dziwne , wrażenie że owu mogła być wczoraj no ten sluz był taki jak na owu a dziś biały gęsty ... ehh no też jestem ciekawa co mi powie jutro na 13:30 wizyta :)

Powiem Wam ze takie siedzenie w domu to nie jest dobre na dluzsza mete. Ostatnio sie strasznie rozleniwilam. Nic mi sie nie chce. Dobrzr ze chociaz w weekendy do szkoly moge wyskoczyc.

Kruczyca, co do pogody. Ja w dniu ślubu z rana za oknem miałam deszcz, potem przed sama uroczystością wyszło słoneczko i tylko jeszcze podczas zdjęć lekko pokropilo. Mówi się ze nawet powinno trochę popadać bo to wróży urodzaj w pieniądzach:)

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

witam się i nie zamierzam nigdzie uciekać.
kruczyca - wszystko zależy od tego co się lubi ja miałam orkiestre ale na pierwszy taniec puszczone z płyty u mnie michael jackson "lady in my life" - ja być wielka fanka ;-)
lux- ty masz z tymi sąsiadami
bum- tam beta 1,20 może coś tam jest .....ja po wizycie zapytam o te badania może też je zrobię
mój maksiu w nocy się zesikał :-( nie wiem czy mu się coś śniło czy z lenistwa
dziś mój 5dc i @ już odchodzi ciekawe jaki będę miała ten cykl .....mam takiego lenia po pracy ,a tu już pranie na mnie czeka w pralce niechce sie samo powiesić

karola no tak jest , jak się siedzi dłużej w domu to lenia się ma :D

Olciaaa haha ja to też zamiast poczekać do wizyty to cały internet przekopie , więc wiesz co się naczytalam to juz mi się nie chce[emoji14]

Nati betka jest poniżej 1,20 zawsze tak u mnie w labo jest i brak ciąży :)

karola - kurde jak nie pracowałam przez 5 lat to wydawało mi się że jak wrócę do pracy to będzię spoko , bo kiedyś jednocześnie pracowałam i zajmowałam się domem nadią , a teraz jestem do niczego ciągle ze wszystkim do tyłu .......na nic nie mam czasu i chodzę bardziej zestresowana

reklama
Do góry