Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja znow niewyspana, kncze jesc sniadanko...u Ciebie trzy dni do @ a u mnie 6 dniDzień dobry w poniedziałek
xbum: masz rację, co na papierze to na papierze To, że notujesz na pewno ci się przyda i zawsze można wrócić i coś wyjaśnić. A może lekarzowi się głupio zrobi i nagle olśnienia dostanie?
Dziewczyny jak się wam nowy tydzień zaczyna? Anula, Luska, Lux, Moniusia, Nati, Oleczka, Kruczyca, Nessi, Julia, Azylek, Migduch, Tynka, Karola, Tęczowa - meldować się co i jak Co tam u was w trawie piszczy
U mnie do @ pozostały 3 dni i myślę, że przyjdzie. Jak miałabym porównać swoje samopoczucie do tego, które miałam to wcześniej czułam się bardziej ciążowo niż teraz Kolejny cykl to nowa szansa. Oczywiście dopóki nie ma @ to wierzę