reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca a co twierdzisz , ze moj chlop brzydal[emoji14]?
No nivea w uzyciu , swietnie pasuje do tego rodzaju sluzu :D

reklama
Kruczyca coś mi nie gra i tyle ..
Quwa ja mam taki zeszyt i wszystko notuje co i jak w danym dniu cyklu :D jak mu go we wtorek zaniose to pomysli , ze ja jakaś wariatka[emoji14]Urojen na bank nie mam , wiec musi buc cos nie hallo ..
W ogole postanowiłam , ze jak jutro bedzie ladna pogoda to sobie sama te wyniki ponade odebrać , zeby jak najszybciej je miec przed oczami a potem do mojej mamy wejde bo to 5min od niej ooo taki mam plan :D
Chociaż wyniki będą po 17stej na mailu , to jednak nie to samo co papierek :D

Dzień dobry w poniedziałek ;)

xbum: masz rację, co na papierze to na papierze :) To, że notujesz na pewno ci się przyda i zawsze można wrócić i coś wyjaśnić. A może lekarzowi się głupio zrobi i nagle olśnienia dostanie? :D

Dziewczyny jak się wam nowy tydzień zaczyna? Anula, Luska, Lux, Moniusia, Nati, Oleczka, Kruczyca, Nessi, Julia, Azylek, Migduch, Tynka, Karola, Tęczowa - meldować się co i jak :D Co tam u was w trawie piszczy :)

U mnie do @ pozostały 3 dni i myślę, że przyjdzie. Jak miałabym porównać swoje samopoczucie do tego, które miałam to wcześniej czułam się bardziej ciążowo niż teraz :D Kolejny cykl to nowa szansa. Oczywiście dopóki nie ma @ to wierzę ;)

Dzień dobry w poniedziałek ;)

xbum: masz rację, co na papierze to na papierze :) To, że notujesz na pewno ci się przyda i zawsze można wrócić i coś wyjaśnić. A może lekarzowi się głupio zrobi i nagle olśnienia dostanie? :D

Dziewczyny jak się wam nowy tydzień zaczyna? Anula, Luska, Lux, Moniusia, Nati, Oleczka, Kruczyca, Nessi, Julia, Azylek, Migduch, Tynka, Karola, Tęczowa - meldować się co i jak :D Co tam u was w trawie piszczy :)

U mnie do @ pozostały 3 dni i myślę, że przyjdzie. Jak miałabym porównać swoje samopoczucie do tego, które miałam to wcześniej czułam się bardziej ciążowo niż teraz :D Kolejny cykl to nowa szansa. Oczywiście dopóki nie ma @ to wierzę ;)
ja znow niewyspana, kncze jesc sniadanko...u Ciebie trzy dni do @ a u mnie 6 dni

KWIECIEŃ:
11.04: Xbum - wyniki badań hormonalnych

12.04: Xbum - wizyta u ginekologa
14.04: Azylek - wizyta u ginekologa
14.04: Luska - monitoring
14.04: Nessi - wizyta u ginekologa
15.04: Luska - wizyta u ginekologa
16.04: Kruczyca - ślub
16.04: Luska - monitoring
16.04: Xbum - prolaktyna
18.04: Azylek - endokrynolog
18.04: Xbum - wizyta u ginekologa
19.04: Tęczowa - wizyta i scan
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: USG dzieciątka

Kogoś pominęłam?

reklama
Hej;)

Jugo melduje sie;)
Ja coraz bardziej okresowo sie czuje takze wiesz , @ za rogiem;)
Zaraz wstajemy i mloda do szkoly wioze...
Kurde niemam pomyslu na obiad dzis:/
Niewiem cz nie tortille zrobic szybko bez grzebania za duzego!

Milego dnia i ciezaroweczki moglyby napusac;)

Do góry