reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux u mnie słychać wszędzie a szczególnie u nas w pokoju , bijatyki , wyzwiska , nawet na dzieci słowa takie , że masakra ... muzyka na full .
ale co zrobić , takim nawet nie wchodzić lepiej w drogę ..

reklama
julia: i taki basen też lubię :D Te resaturacje na basenach to zawsze są kuszące :D Ja mam termin na czwartek. O widze, że ty 2 dni wczesniej. Ja licze cykl według poprzednich, a tak na prawde nie wiem dokładnie kiedy owu była :/ Może każdy pęcherzyk pękł w innym dniu? :| No ciekaw co to będzie. Mój chłop to też sknera :p A mi też się marzy spa :) Pisałaś do lekarki odnośnie gonadotropin?

lux: aa tak, wspominałaś, że tam też dziecko. Kurczę, szkoda dzieciaczka, że w takich warunkach musi żyć :(

xbum: może będą wcześniej wyniki, chociaż mogą wrzucać razem z tymi z poniedziałku :( Ale zawsze ci mąż może podyktowac telefonicznie :D

My po kolacji i dopiero teraz czuję, że moja temperatura wróciła do normy :D

EDIT:
Zapomniałam dodać, że na spacerze prześladowały nas bliźniaki! Gdzie się nie spojrzałam ja albo mój M tam podwójny wózek :D To się dopiero nazywa skrzywienie :D

Ostatnia edycja:
Xbum powiem ci moja ma prawie 6 lat i nadal to mam choc juz troszke lepiej znosze rozstania;)

Jugoslawa to witaj w klubie Sknerusow haha[emoji41]
Ja licze tak jak mi lekarka powiedziala;)
Jest to mozliwe zeby pekly w innym czasie?;)
Wiesz co jeszcze nie pisalam, poczekam na moja @ i wtedy zaraz jej bede pisax kiedy mam sie pojawic i jaki plan dzialania bo niewiem co zaczac brac;)
Napewno jak bedzie Clo to chce wieksza dawke bo na jednym.tabsie owu byla w 23 dc[emoji32][emoji32] wiec troche dlugo!!

ja jak go spotkam to mu powiem co o im mysle, wczoraj juz taka zla do gory poszlam,ale nie zapukalam do drzwi, bo byli pijani na maksa...moj mowi, daj spokoj nie idz, pogadamy z nimi jak wytrzezwieja

julia: nigdy nie brałaś większej dawki CLO? U mnie zwiększenie o poł tabletki dało dobry efekt, bo miałam dwa pęcherzyki. Owulacja była ok. 1-2 dni wcześniej niż podczas brania 1 tabletki. Ja kiedyś rozmawiałam ze swoim gin o gonadotropinach, ale nic konkretnego nie ustaliliśmy. Zobaczymy co dalej. Ja jak myślę o gonadotropinach to biorę pod uwagę inseminację, żeby jeszcze bardziej szanse zwiększyć. Te leki dużo droższe niż clo. No ale przed inseminacją musiałabym zrobić hsg, więc musze się zakręcić wokół cytologii i posiewu.

lux: jak pijana ekipa to nawet nie warto samodzielnie pukać, bo nie wiadomo co może się stać :/

Julia , Nati zmienione w tabelce ;)

Jugo taa prędzej bym wolała , żeby mi fotki porobił i wysłał bo takie podawanie to nie zbyt dobrze będzie :D
Może coś będzie z tymi bliźniakami ! Oby kochana oby ! :)

Julia no bo ciężko jest ja to się martwię czy wszystko ok , a najlepsze jest to , że jak po nia przychodzilismy to żadnej reakcji nie było aż smutno się robiło ...

A mi się kuźde ten śluz rozkręca teraz jest go mniej ale taki kurzy ... No nic jakby to jakimś cudem jednak owu była choć nie wierzę , trzeba zadziałać co nie :D

julia: nigdy nie brałaś większej dawki CLO? U mnie zwiększenie o poł tabletki dało dobry efekt, bo miałam dwa pęcherzyki. Owulacja była ok. 1-2 dni wcześniej niż podczas brania 1 tabletki. Ja kiedyś rozmawiałam ze swoim gin o gonadotropinach, ale nic konkretnego nie ustaliliśmy. Zobaczymy co dalej. Ja jak myślę o gonadotropinach to biorę pod uwagę inseminację, żeby jeszcze bardziej szanse zwiększyć. Te leki dużo droższe niż clo. No ale przed inseminacją musiałabym zrobić hsg, więc musze się zakręcić wokół cytologii i posiewu.

lux: jak pijana ekipa to nawet nie warto samodzielnie pukać, bo nie wiadomo co może się stać :/
dzwonilam na policje i mowil, ze anonimowo nie moge zglosic zaklocania ciszy nocnej a nie chce nazwiska podawac, by wiedzieli, ze to ja ehh

Lux no co ty , czemu anonimowo nie ? Ja kiedyś dzwoniłam bo akurat mam pod oknem schody do klatki i zawsze w lato takie 3 sasiadki tam siedza i klachaja nawet do 1 w nocy ale nie po cichu ino masakra tak glosno , ze spac nie idzie a okna pootwierane to normalnie przyjechali nie musialam danych podawac ...

reklama
Jugoslawa nigdy niemusialam bo raz dwa w ciazy bylam hihi;)
To moze jakies przeznaczenie?;)
Bo niestety to juz drozsza sprawa wiec ja bym jednak chciala zostac przy tym Clo przez jakis czas. To za duzej roznicy niema w owulacji!
Na Ciebie juz niebedzie trzeba kombinowac;)

Xbum nikomu dzialania niezaszkodzily hehe;)

Do góry