reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny witam się po powrocie z Warszawy , było bardzo fajnie romantycznie szkoda tylko ze oczywiście miałam @ :-( , pogoda tez cudowna nie była ale ogólnie było super.... teraz juz odebrałam dzieciaki od teściów i wracam do codziennych obowiązków i jutro znowu do pracy na 6 rano .Nadrabianie was graniczy z cudem ale to fajnie ze człowiek może sie wyżalić w gronie w którym zostanie zrozumiany ze robi albo test wczesnie , betę itd.

Kurczyła- śliczne obrączki jeszcze tylko 6 dni łał
Tynka- zdrówka życzę , herbatka , łóżeczko i odpoczywać
Xbox- ciacho napewno było pycha jak nic nie zostało, tez mam ochotę a piekarnik mi nie działa :(, trzymam &&&& oby @ sie juz nie pojawiła .
Nessi- zdrówka Tobie rownież , mi przeziębienie najszczęście odchodzi
Mam juz dość tej pogody czekam na cieplutka wiosnę
..... Miłego wieczora dziewczyny........

reklama
My przed chwilą wróciliśmy z niedzielnego spaceru. O mamo! Jak zimno! Wiosna wracaj!

kruczyca: co nie dasz rady, co nie dasz rady ;) Ja też lubię planować.

nati: cieszę się, że wypad się udał :)

julia: jak tam wypad na basen? Na widowni też może być fajnie. Z góry widać lepiej :D

xbum: my najpierw drzemka, a potem obiad i spacer. Dopiero wróciliśmy.

lux: my też dzisiaj drzemkę zaliczyliśmy. Współczuję wam tych sąsiadów :/ A coś będziecie z nimi działać?

Jugoslawa podziwiam w taka pogode ze spacerkiem;)
Basen sie udal! Ja z bratowa w restauracji obok na deserze siedzialysmy;)
Kochana a kiedy masz termin @?;)

My przed chwilą wróciliśmy z niedzielnego spaceru. O mamo! Jak zimno! Wiosna wracaj!

kruczyca: co nie dasz rady, co nie dasz rady ;) Ja też lubię planować.

nati: cieszę się, że wypad się udał :)

julia: jak tam wypad na basen? Na widowni też może być fajnie. Z góry widać lepiej :D

xbum: my najpierw drzemka, a potem obiad i spacer. Dopiero wróciliśmy.

lux: my też dzisiaj drzemkę zaliczyliśmy. Współczuję wam tych sąsiadów :/ A coś będziecie z nimi działać?
chce z nim pogadac, jak bedzie trzezwy, bo wczoraj se ostro dam dali, a tam jest male dziecko przeciez

Lux no to jak odespaliście to teraz wy czadu w nocy dajcie :D
a sąsiadów masz takich jak ja , masakra patologia 100% .

Nati super , że się podobało , no tylko ta @ nie potrzebnie tam była z Wami ..
a kiedy nastepępna @ wpiszę do tabelki ;) ?
eeee tam u mnie @ na bank przyjdzie , tylko z opóźnieniem :D , jak nie będzie do 42 dc to sobie test
dopiero zrobię :p
Ciacho już zjedzone a to bez pieczenia akurat było takie na zimno :)

Jugo no u nas też się zimno zrobiło , a tak pięknie było i gdzie to :rolleyes2:
kurczę zaraz Ci ten przepis wyslę po zapomniałam :p

Julia ale @ nie przyszła ? :)

Ciekawe o której jutro badania mi przyjdą na maila na banko po 17-stej buuu :growl:
P mi odbierze wcześniej , ale prosto do pracy jedzie nie będzie się wracał bo ma na druga zmianę ...

Nati fajnie tak odpoczac czasami od dzieci;) ja namawiam M na wyjazd do spa na wekeend ale narazie ciezko namowic sknere hihi.

Xbum wpisz mi termin @ na 12.04 ;)
Nie narazie nic nieprzyszlo, zobaczymu jutro z rana;)
Ja jestem juz gotowa do boju na kolejny cykl![emoji4][emoji4]
Dowiesz napewno sie cos na wizycie wtorek;)

Lux no to jak odespaliście to teraz wy czadu w nocy dajcie :D
a sąsiadów masz takich jak ja , masakra patologia 100% .

Nati super , że się podobało , no tylko ta @ nie potrzebnie tam była z Wami ..
a kiedy nastepępna @ wpiszę do tabelki ;) ?
eeee tam u mnie @ na bank przyjdzie , tylko z opóźnieniem :D , jak nie będzie do 42 dc to sobie test
dopiero zrobię :p
Ciacho już zjedzone a to bez pieczenia akurat było takie na zimno :)

Jugo no u nas też się zimno zrobiło , a tak pięknie było i gdzie to :rolleyes2:
kurczę zaraz Ci ten przepis wyslę po zapomniałam :p

Julia ale @ nie przyszła ? :)

Ciekawe o której jutro badania mi przyjdą na maila na banko po 17-stej buuu :growl:
P mi odbierze wcześniej , ale prosto do pracy jedzie nie będzie się wracał bo ma na druga zmianę ...
hhm normalni ludzie, spacerki z dzieckiem, dzien dobry itd, ale wlasnie czesto tam jest za glosno, mam dosc juz naprawde

Julia ok , u siebie juz tabelke zmieniłam , Nati poda to zmienie tu bo trochę roboty przy tym potem jest :p
no czegoś na pewno się dowiem , muszę bo w wieku 22 lat osiwieje :D

A bez małej też by nam się przydał jakiś wypad lub choćby nawet wspólny wieczór , mała bez problemu juz chyba 2 trzy razy została u szwagierki i raz u babci ale ja za każdym razem wyje i nie umie się cieszyć , ciągle myśle czy wszystko ok , czy co a z samego rano to zawsze mojemu idziemy już po małą ...
Może kiedyś się naucze :)

Lux no moi też wyglądają normalnie , ogólnie mają czwórkę dzieci zawsze Dzień Dobry , ale co za drzwiami z mieszkania się dzieje to masakra inni ludzie ...

reklama
Julia ok , u siebie juz tabelke zmieniłam , Nati poda to zmienie tu bo trochę roboty przy tym potem jest :p
no czegoś na pewno się dowiem , muszę bo w wieku 22 lat osiwieje :D

A bez małej też by nam się przydał jakiś wypad lub choćby nawet wspólny wieczór , mała bez problemu juz chyba 2 trzy razy została u szwagierki i raz u babci ale ja za każdym razem wyje i nie umie się cieszyć , ciągle myśle czy wszystko ok , czy co a z samego rano to zawsze mojemu idziemy już po małą ...
Może kiedyś się naucze :)

Lux no moi też wyglądają normalnie , ogólnie mają czwórkę dzieci zawsze Dzień Dobry , ale co za drzwiami z mieszkania się dzieje to masakra inni ludzie ...
u nas sluchac tych w lazience mocno, kiedys pokazal jak "kocha" zone, nie napisze jakich slow uzyl

Do góry