reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Biorąc po uwagę, ze Carmen jest w fazie lutealnej teraz, to jest na tej dolnej granicy normy, które Nessi wkleiła.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Mo właśnie Carmen w którym dniu cyklu robiłaś ten progesterom?
A jednostka się zgadza?

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poziom progesteronu - normy

1-28 ng/ml - po owulacji
9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży
17-146 ng/ml - 12.-28. tydzień ciąży
55-200 ng/ml - powyżej 28. tygodnia ciąży

1ng/ml = 3,14 nmol/l czy jakoś tak [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Dodam jeszcze ze wyczytałam że wartość progesteronu po owulacji powyżej 5 ng/ml świadczy o odbytej owulacji

Dodam jeszcze ze wyczytałam że wartość progesteronu po owulacji powyżej 5 ng/ml świadczy o odbytej owulacji

Moj gin tez tak twierdzi [emoji6]

1ng/ml = 3,14 nmol/l czy jakoś tak [emoji12]

Czyli ze mam rozumiec ze ja zle odczytalam???? Widac,ze mul ze mnie w tych sprawach[emoji1]
Czyli co??? Ten wunik 1,09 nie jest az najgorszy czy ujowy caly czas ??
Prog.robilam tydzien po owu

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hej.ja juz po wizycie u gin.
Okazalo sie ze jeszcze owu nie bylo. Mam jeden pecherzyk o wielkosci 18mm w lewym i oczywiscie kilka malutkich. Mam przyjsc za tydzien.. Ale najblizsze 3 dni zabierze dzialac ;))

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraz to widac,kto chodzi do gina
Wszystko wiecie [emoji1][emoji1][emoji1] oj kurna mowie wam, dodajecie mi otuchy!!!!!!!!
Z mezem rozbeczalam sie przez tel i mowil ze jak wroci z pracy to pogadamy,ale powiedziqlam ze nie na o czym ze nie chce gadac (bo prawda jest taka ze tylko rycze jak on cos mowi) wiec wiecie kto zrozumie lepiej jak nie wy ???

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Do góry