reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja sie chu.....jaszczo czuje
W glowie mi sie kreci mocno . Boli mnie od prawego jajnika tak w lewa strone,tam gdzie pipka jest i ta kosc..nie wiem jak to wytlumaczyc..teraz mam dopiero schizy aaaaa[emoji14]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Wiecie co wlasnie moj maz zadzwonil do mnie , mowi mi ze jego kolega jechal szybko do.domu bo laska zadzwonila spanikowana i wrzeszczala w nieboglosy : nie wiem co robic, przyjedz szybko...
On na to : ale co sie stalo
Ona na to tragedia sie stala!!! Jestem w ciazy!!!
I mu mowi: jak najszybciej do szpitala,nie chce tego dziecka, a on do niej: jak ja przyjade i ci dam popalic to od razu stracisz ta ciaze!!!
Ja se mysle,ze jednak ludzie to sa poj...ebani[emoji24]
Zamiast sie cieszyc to ja.nie wiem gdzie lby maja[emoji34][emoji34][emoji34] az mam normalnie wku...rwa
Bumek a ty jak tam ?? Ziolka dzis przed snem bedziesz saczyla?

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

U mnie cos dziwnego się pojawiło... Od jakiegoś czasu pojawiła mi się wydzielina, w sumie raz wiecej było widać na wkładce a teraz już tylko na papierze. Ma kolor bardzo jasny brązowy - taka kawa z mlekiem i jest bardzo rozciągliwa. Nie jest to normalne plamienie jak zwykle mam parę godzin przed @,,,,
DO tego dochodzi bół brzucha, lędźwi i kregosłupa (może nerki)
Czy któraś miała już takie coś?

Carmen takie laski nigdy nie pojmą tego, ze niektórzy latami marzą o dziecku i sa bezsilni. One nierozumieją, ze dziecko to cud. Za tępe są [emoji35]
W szkole u nas zauważyłam jedna kobietę, zaniedbana na czym świat stoi, uwierzcie, nawet zębów nie ma. No nic do kobiety nie mam, bo rozumiem, ze różnie w życiu bywa, ale ona ma trójkę i już widoczny brzuszek... jak ja mijam to zawsze mam w głowie pytanie, kiedy ja sie doczekam. Nie zazdroszczę jej, bo nie mam czego, nie oceniam jej, tylko myśle, ze jak ktoś nie chce albo nie powinien zachodzić, to z prędkością światła zachodzi, a my jak chcemy to sie musimy spinać jak cholera [emoji52]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

U mnie cos dziwnego się pojawiło... Od jakiegoś czasu pojawiła mi się wydzielina, w sumie raz wiecej było widać na wkładce a teraz już tylko na papierze. Ma kolor bardzo jasny brązowy - taka kawa z mlekiem i jest bardzo rozciągliwa. Nie jest to normalne plamienie jak zwykle mam parę godzin przed @,,,,
DO tego dochodzi bół brzucha, lędźwi i kregosłupa (może nerki)
Czy któraś miała już takie coś?

Artemida mi sie zdarzały plamienia we wszystkich odcieniach brązu i beżu. Myśle, ze dostaniesz @. Takie plamienie moze oznaczać spadek progesteronu. Ale warto wspomnieć o tym ginowi przy okazji. Moze faktycznie dupek wcale nie jest Ci potrzebny.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

U mnie po tym jednorazowym plamieniu rano, a w/aściwie zabarwionym śluzie, póki co cisza, sucho i czysto
Byłam pewna że @ się rozkręca
Ocipiec można [emoji34]
Dziś mam 9 dpo
Oszaleje zanim @ przyjdzie

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen no cos nie tak, jakby w ogóle owu nie było. A w jakich jednostkach masz podany wynik?

Mania a moze to plamienie implantacyjne??

Do góry