reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis ja tam ci życzę w tym cyklu II [emoji8][emoji123]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Mania ooo zmieniasz termin @ w tabelce bo jest 11 . 11 a akurat lapka mam włączonego?

Mania a może ty chcesz? [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png
Kurde możesz zmienić na 12.11
Ale to w sumie bez znaczenia

Za castagnusa póki co dziękuje, muszę iść najpierw do ginki
Z ciekawosci zerknełam na badanie Tsh z tego roku miałam 1,54. Więc chyba ok

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

No ja miałam po owu 9.2ng/mL progesteron , ale go robiłam jakoś przed @ , wiec to też wynik taki 3po3...

Ale wiecie czego mi na wątku brakuje , takiego guziaka by można było mówić zamiast pisać [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Oj brakuje bo nie chce mi sie klikac

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Bum ale 9,2ng to jest około 28nmol wiec bardzo dobry wynik. Rezygnujesz z castagnusa?
Carmen dobrze odczytałas, tylko w różnych jednostkach podają. Twój wynik jest na granicy dolnej normy.
Zuzkon to do dzieła [emoji16]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Agnesis czyli wchodze w norme????
[emoji87] [emoji87] kurna.zescie mnie uspokoily. Wpadajcie do milano, napijemy sie razem

Mania to zostawie 11.11 bo już mam zienione , a myślałam , że dziś @ dostałas...

Carmen no dwie opcje powinny byc hehe [emoji5]

Ja moje tsh mialam 1.74 [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

Mania to zostawie 11.11 bo już mam zienione , a myślałam , że dziś @ dostałas...

Carmen no dwie opcje powinny byc hehe [emoji5]

Ja moje tsh mialam 1.74 [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png
Też tak myślałam, ale od rana po tym kednorazowym plamieniu ( na to wychodzi), póki co cisza, czysto i sucho,
Czekam zatem nadal [emoji57]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Majka a czemu dola zalapalas bo nie zrozumialam ?

A bo tak mi się przypomniało jak jeździłam do pracy, koleżanki i w ogóle. Miałam ciężką pracę ale dla choćby 10minut w dniu śmiechu z dziewczynami opłacało się szarpać. Wiedziałam że w ciąży będę musiała zostać w domu jednak jest ciężko :( Jeszcze ten remont i zagrożona ciąża. Ostatnio jestem całymi dniami zamknięta w pokoju. Myślę że jak lekarz stwierdzi że już jest ok i remont się skończy poczuje się lepiej.

Aa no chyba ze tak
Tulkam mocno,choc juz dzis nie mam zbytnio sily ihihi
Majka a myslisz ze jak test 10mlu wylapal cien to 25 w ogole nie wylapie??

reklama
Aa no chyba ze tak
Tulkam mocno,choc juz dzis nie mam zbytnio sily ihihi
Majka a myslisz ze jak test 10mlu wylapal cien to 25 w ogole nie wylapie??

Dzięki kochana :*
Z tego co czytałam to jednym wykrywały właśnie te 25 a nie 10. Mi wykryły te
Check&Go co Bum miała ale nie wiem jaką one mają czułość a paskowy o czułości 10 z rana prawie nic, tylko ja tam coś widziałam.

Do góry