Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde możesz zmienić na 12.11Mania ooo zmieniasz termin @ w tabelce bo jest 11 . 11 a akurat lapka mam włączonego?
Mania a może ty chcesz? [emoji38]
Oj brakuje bo nie chce mi sie klikacNo ja miałam po owu 9.2ng/mL progesteron , ale go robiłam jakoś przed @ , wiec to też wynik taki 3po3...
Ale wiecie czego mi na wątku brakuje , takiego guziaka by można było mówić zamiast pisać [emoji23]
Agnesis czyli wchodze w norme????Bum ale 9,2ng to jest około 28nmol wiec bardzo dobry wynik. Rezygnujesz z castagnusa?
Carmen dobrze odczytałas, tylko w różnych jednostkach podają. Twój wynik jest na granicy dolnej normy.
Zuzkon to do dzieła [emoji16]
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Też tak myślałam, ale od rana po tym kednorazowym plamieniu ( na to wychodzi), póki co cisza, czysto i sucho,Mania to zostawie 11.11 bo już mam zienione , a myślałam , że dziś @ dostałas...
Carmen no dwie opcje powinny byc hehe [emoji5]
Ja moje tsh mialam 1.74 [emoji52]
A bo tak mi się przypomniało jak jeździłam do pracy, koleżanki i w ogóle. Miałam ciężką pracę ale dla choćby 10minut w dniu śmiechu z dziewczynami opłacało się szarpać. Wiedziałam że w ciąży będę musiała zostać w domu jednak jest ciężko Jeszcze ten remont i zagrożona ciąża. Ostatnio jestem całymi dniami zamknięta w pokoju. Myślę że jak lekarz stwierdzi że już jest ok i remont się skończy poczuje się lepiej.Majka a czemu dola zalapalas bo nie zrozumialam ?
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Dzięki kochana :*Aa no chyba ze tak
Tulkam mocno,choc juz dzis nie mam zbytnio sily ihihi
Majka a myslisz ze jak test 10mlu wylapal cien to 25 w ogole nie wylapie??
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk