reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry laseczki :)

U mnie dziś znów brzydka pogoda , mała matce dziś dała pospać do 9 , więc się wyspałam :D

Lux no to fajnie , że Ci tak szybko zleciało u mnie teraz się się dłuży i dłuży ...

Jugo no chyba tak ;)
Wyślę ci na priv , Olciaa mi wysłała go , tylko ja robiłam na biszkoptach :D

A u mnie na obiad dziś rolada wieprzowa , kluski , sos i czerwona kapusta zasmażana :)

A śluzu dzisiaj u mnie tyle gęstego , rozciągliwego śluzu , że masakra ! taki pół na pół jest kolorystycznie :unsure:

reklama
Dzień dobry laseczki :)

U mnie dziś znów brzydka pogoda , mała matce dziś dała pospać do 9 , więc się wyspałam :D

Lux no to fajnie , że Ci tak szybko zleciało u mnie teraz się się dłuży i dłuży ...

Jugo no chyba tak ;)
Wyślę ci na priv , Olciaa mi wysłała go , tylko ja robiłam na biszkoptach :D

A u mnie na obiad dziś rolada wieprzowa , kluski , sos i czerwona kapusta zasmażana :)

A śluzu dzisiaj u mnie tyle gęstego , rozciągliwego śluzu , że masakra ! taki pół na pół jest kolorystycznie :unsure:
ktory masz dc?

xbum: coś dziwnego się u ciebie dzieje z tym cyklem :| Może jednak będzie ta owulacja z tego pęcherzyka co widziałaś ostatnio na usg?

Jugo u nas tez pogoda kiepska:/
Jedziemy po obiadku na basen niech mloda cwiczy;)
Ja na obiad mam filety z ryby, surowke z brokulami i ziemniaczki;)

Xbum to luksus normalnie mialas dzis;)
Ciekawe co sie dzieje z tym twoim sluzem!

Lux 31 , 1 dzień spóźnienia @ już ma ...

Jugo on miał 11mm a zanim by miał pęknąć to wydaje mi się , że jeszcze trochę a trochę , więc nawet nie myślę , że to owulacja mogła być ...
Ciekawe czy mi obejrzy we wtorek co z tym pęcherzykiem ...

Wiecie ja to chyba bym wolała , jeszcze przez max pół roku nie zajść w ciąże a niech to wszystko się ureguluje bo człowiek świruje ...

Lux 31 , 1 dzień spóźnienia @ już ma ...

Jugo on miał 11mm a zanim by miał pęknąć to wydaje mi się , że jeszcze trochę a trochę , więc nawet nie myślę , że to owulacja mogła być ...
Ciekawe czy mi obejrzy we wtorek co z tym pęcherzykiem ...

Wiecie ja to chyba bym wolała , jeszcze przez max pół roku nie zajść w ciąże a niech to wszystko się ureguluje bo człowiek świruje ...
no bo takie cykle moga wykonczyc czlowieka...bo nie wiesz na czym stoisz

julia: też chętnie bym poszła na basen ;) Udanego wypadu wam życzę :) Też pyszny obiadek u ciebie :)

xbum: a bzykanko było? Bo czasem po jest dużo śluzu takiego co przypomina płodny a związany jest z podnieceniem. Mam nadzieję, że obejrzy ci ten jajnik.

Jugo ta haha w piątek :D więc nie wiem czy tak długo to by się mogło wszystko utrzymać ....

Lux idzie dostać pierdolca idzie , co miesiąc czekasz jak na jakieś quwa zbawienie ...

reklama
Xbum to idziesz na podgladanie we wtorek? To moze cos sie wyjasni;) no mam nadzieje ze Uda sie Tobie wyregulowac ten cykl;)

Jugo ja zostane na trybunach;)
Czuje sie okresowo @ wiec niechce dostac na basenia haha jiebede ryzykowac haha;)

Do góry