reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Zrobie tescik zrobie...moze jutro juz dojda te internetowe bo wzielam te bardzo czule..
Ale wiecie co musze wam sie przyznac ze sie.boje dwoch rzeczy [emoji26] raz ze wyszla reakchareakcja a dwa ze w poniedzialek dostane malpe.......

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen Ty masz termin @ na poniedziałek? Weź powtórz test jutro, jak cos Ci wyjdzie to ja tez zrobie [emoji23][emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Cholero jedna kusisz [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Ziółka też są już zaraz będziemy mieszać ha [emoji5]

No ja tam kciukam za was ! [emoji8][emoji110]

Zobacz załącznik 781796

wff2krhmvaem9yip.png
Bum jak mi sie nie powiedzie to tez bede te pysznosci pila

tak myślałam ;), to mieszaj zielarko :D
ja idę na 14 do GP po receptę na clexane i tutaj potwierdzają ciążę przez test ciążowy wykonany u nich w przychodni :D, chyba się zleję do tego czasu, bo sikać mi się chce średnio co 20 minut, a przecież nie dam takiego rozcieńczonego :/
To 3 mam kciukole [emoji254][emoji254]

wróciłam :), nawet testu mi nie kazał robić. Wytłumaczyłam mu co i jak , opisał jakie leki biorę itp. Przepisał mi recepty nawet na to co nie chciałam i kazał mi dużo odpoczywać, życzył powodzenia i się rozstaliśmy. Bardzo miły Irlandczyk i mówił jak człowiek :D, bo tak się stresowałam, że go nie zrozumiem.

Za 30 ampułek clexanu dałam 2,5e więc jestem w 7 niebie :)

Tęczowa refundacja Cie objęła, chyba taniej niż w PL[emoji12] ale, ze testu nie kazał robić, a Ty tyle mocz trzymałas [emoji23]
Mnie cos głowa rozbolała. Stwierdziłam, ze chyba magnezu mi brakuje i zjadłam pół słoika nutelli [emoji28] każda wymówka jest dobra [emoji39]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Agnesis objeła mnie refundacja, bo mam kartę medyczną ;), ale myślałam, ze za każde opakowanie będę płacić po 2,5 e, a tu chodzi o to, ze było na jednej recepcie :D
co do moczu to ze stresu zapomniałam, ze mi się sikać chciało :D

Agnesis objeła mnie refundacja, bo mam kartę medyczną ;), ale myślałam, ze za każde opakowanie będę płacić po 2,5 e, a tu chodzi o to, ze było na jednej recepcie :D
co do moczu to ze stresu zapomniałam, ze mi się sikać chciało :D

Haha
A to dobre, jak na jednej rp to płacisz jakby jeden ryczałt. Ciekawe [emoji6] najważniejsze, ze masz wszystko czego Ci trzeba. A teraz leż i odpoczywaj [emoji4]

reklama
Tęczowa refundacja Cie objęła, chyba taniej niż w PL[emoji12] ale, ze testu nie kazał robić, a Ty tyle mocz trzymałas [emoji23]
Mnie cos głowa rozbolała. Stwierdziłam, ze chyba magnezu mi brakuje i zjadłam pół słoika nutelli [emoji28] każda wymówka jest dobra [emoji39]

O jaaa! Daj trochę mi też brakuje! :D

Do góry