reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A dziewczyny kupowała któraś schab z lidla? Dobry jest? Bo mam ochotę na schabowego, a nie chce mi sie lecieć do mięsnego, koło szkoły mam lidla [emoji6] w zasadzie nie kupujemy mięsa w paczkach, ale taka chora jestem, ze nie bede jeździć po całym mieście żeby kotleta zjeść [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
A dziewczyny kupowała któraś schab z lidla? Dobry jest? Bo mam ochotę na schabowego, a nie chce mi sie lecieć do mięsnego, koło szkoły mam lidla [emoji6] w zasadzie nie kupujemy mięsa w paczkach, ale taka chora jestem, ze nie bede jeździć po całym mieście żeby kotleta zjeść [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Ja ogólnie kupowałam mięso i ryby z lidla . Jeszcze nie natknęłam się na żadne trefne.

Carmen a zielarskiego nie masz tam sklepu u Ciebie? Czytalas te opinie nawet ok nie? [emoji5]
Wieska lykaj , ale ino do owu...

agnesis a kiedyś kupilam i był ok , ja takie schabowe rob ie , zena grubość to więcej panierki a kotleta strzaskam tak, az Chiny widać [emoji23] przeważnieto biedronkowe kupuje bo mam pod nosem [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen a zielarskiego nie masz tam sklepu u Ciebie? Czytalas te opinie nawet ok nie? [emoji5]
Wieska lykaj , ale ino do owu...

agnesis a kiedyś kupilam i był ok , ja takie schabowe rob ie , zena grubość to więcej panierki a kotleta strzaskam tak, az Chiny widać [emoji23] przeważnieto biedronkowe kupuje bo mam pod nosem [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png
Mam zielarski zaraz pod klatka schodowa, ale babka droga jest jak cholera. Ale mimo wszystko zaraz przejde sie do niej i podpytam czy ma te wszystkie ziola ... musialabym tez przetlumaczyc co i jak sie nazywa [emoji14] a jak nie to moze mama mi przesle z polski......

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Co do opini to nawet, wczoraj normalnie plywalam w oblokach. Mam nadzieje, ze choc po ziolach sie uda ... bo jak nie to uj mnie strzeli [emoji1]

Carmen no w linku sąpodane jakie ziółka i ile gram.
No ja tak samo , a nóż sie uda , mam nadzieję, ze @ do wtorku / srody nie dostane bo dopiero mi tak przyjdą a pije się niby od 1dc... [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen no w linku sąpodane jakie ziółka i ile gram.
No ja tak samo , a nóż sie uda , mam nadzieję, ze @ do wtorku / srody nie dostane bo dopiero mi tak przyjdą a pije się niby od 1dc... [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
A tam jak jeden dzien przeskoczysz to nic sie nie stanie :)
Uciekam do lekarza [emoji14]

Hej.To mój pierwszy cykl po udrożnieniu jajowodu i zaczęłam go z clo.Mam trzy pęcherzyki.Owulacja była i teraz czekam.Pobolewa mnie brzuch delikatnie i zastanawiam sie czy to dobrze czy zle.:happy:
Pozdrawiam

Carmen powodzenia unie lekarza!
Agnesis mój mały tez nieźle rośnie.Tez co chwila mu coś kupuje.A jego stopa rośnie mi w oczach.Czy inofem lepiej brac od 1 dc cyklu?
nessi to teraz czekamy na Twoje wyniki.

reklama
Kacha ja zaczelam brać w połowie dla mnie im szybciej tym lepiej [emoji4]

Carmen daj znać po wizycie [emoji110][emoji110]

A mnie jajco rwie...

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry