reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja bym musiała faktycznie isc do gina. Pamiętacie jak kiedyś mówiłam, ze kłuje mnie pod pępkiem, ze moze to przepuklina... kłuje mnie tak co cykl, po owulacji, nie mocno, ale cos czuje i za cholerę nie wiem co to [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
majka oj tam lez i odpoczywaj hehe [emoji4]kiedy ty masz jaką wizyte?

wff2krhmvaem9yip.png

Dzień dobry [emoji5]

majka ale u mnie są problemy 100% , jak będę mieć normalne kiedyś cykle i nie będzie się udawac to dopiero pomyslimy , u niego zapene jest wszystko [emoji108]
W końcu też z nim zaszlalam w 3 ciąże ...

agnesis oj wracaj do zdrowia ! [emoji8] wróci szybciutko zobaczysz ! [emoji6]

Carmen , trzymaj :

Link do: Wyświetl temat - Wątek zielarski (cz.X) | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji

Carmen ja zamowilam wszystko osobno , czy ja wiem czy tam w tej mieszance wszystko będzie jak powinno..

wff2krhmvaem9yip.png
Ok..popatrze i poprosze brata czy by mi wyslal....

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Zasnęłam po ostatnim poście o dopiero listonosz mnie obudził [emoji1] a spalabym pewnie do 16, zamiast isc po młodego [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

ja placilam ponad 600 ale tam jeszcze byly inne oprocz hormonalnych i to robilam w labo na miejscu, a jakbym robilam w invikcie to bym placila z 2 razy wiecej bo za kuriera. tak mi powiedziala babka w invikcie jak zapytalam skad ta roznica w cenach.

IMG_20161104_140903.jpeg

Wlasnie przyszedl mi wiesiolek :) az 200 kapsulek . Teraz bede mogla sobie lykac [emoji14][emoji14]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Załączniki

• IMG_20161104_140903.jpeg
    IMG_20161104_140903.jpeg
    47,4 KB · Wyświetleń: 259
Dzol na dobre labo trafiłaś. Ja mieszkam w małym mieście, ludzi bogatych tu nie ma zbyt wielu, a ceny wszędzie jak za zboże [emoji53]
Dzis rano jak Młody do szkoły sie ubierał, zauważyłam jak ten dziad szybko rośnie [emoji33] wszystkie bluzki na długi rękaw, które jeszcze dwa tygodnie temu miał na sobie, maja za krótkie rękawy [emoji50] przestane karmić dziada, niektóre bluzki miał na sobie raz czy dwa i doopa blada [emoji6]
Za to stopa mu nie rośnie i nawet kozaki z tamtej zimy sa dobre [emoji12]

reklama
Do góry