reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

X bum ja ostatnio jak dostałam okres to sobie poplakalam, pokrzyczałam, powiedziałam m o swoich odczuciach i lepiej mi się zrobiło.Mój m wiele nie mówi ale widzę ze już nie wierzy ze się uda.Powtarza mi ze musimy się cieszyć ze już jedno dziecko mamy i niewiadomo czy dane nam będzie mieć drugie.Jak tak mówi to znaczy ze starania go doluja bo zawsze mnie pocieszaL i mówił ze nami jest wszystko ok i na pewno zajdziemy.

reklama
kacha na pewno się doczekacie , każdy czasem ma też takie chwile słabości... Mój P też , czasem opada z sil. Oni też to przeżywają na swoj sposób ino oni nie wiedza zbytnio jak do tego tematu podejsc i pogadac z nami a my to sobie tutaj popiszemy i poplotkujemy i jest nam trochę lżej [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Hejka!
Bum a może niech twój zbada nasienie. Może jest tak ze ty się faszerujesz stajesz na głowie a wystarczyło by trochę jego podfaszerować.

Kacha tak po inofemie czułam sie świetnie, to potwierdzam i nie ciągnęło mnie do słodyczy [emoji4]
Oficjalnie potwierdzam jestem chora [emoji24][emoji24][emoji24] Na szczęście gorączki nie mam i niech tak zostanie

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Kacha tak po inofemie czułam sie świetnie, to potwierdzam i nie ciągnęło mnie do słodyczy [emoji4]
Oficjalnie potwierdzam jestem chora [emoji24][emoji24][emoji24] Na szczęście gorączki nie mam i niech tak zostanie

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Witaminę C bierz :D

Mania ja mam dziś 6 dc i też jeszcze dziś plamienie miałam gdzie normalnie 6-ego dnia nic nie mam.A cykle mam z reguly 26-dniowe,czasem 27,28.
Ja miałam cykle jak w zegarku co 26 dni
Ale jak zaczęliśmy się starać od piczątku roku, to zdarzył sie i 24 dniowy i 21 dniowy a owulke miałam jak wcześniej
Więc poszłam do ginki i przepisała mi luteinę, zrobiła monitoring i wyszło że faktycznie mam owulacje w 13-14 dc

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie patrząc w kalendar przypomniało mi sie, ze równo za miesiac przypadał moj termin porodu. I chyba wszystkie dziewczyny z grudnia, które poroniły sa już w ciazy. Oprócz mnie. Do mnie maleństwo nie chce wrócić.

Dobry...bum daj potem linka na te wszystkie ziola. Mam nadzieje,ze wysylaja za granice.....
Moze i ja potem poszukam juz tych gotowych, no ale nak ty nie znalazlas to nie wiem czy mi sie uda.

Tak sie wczoraj naczytalam o tych ziolach i o cudach jakie zdzialal ze normalnie juz mi sie chce go pic. I pomyslec ze wczoraj wyczytalam o jednej lasce, co 5 jajec z niego wychodowala..no ale skonczylo sie na jednej dzidzi hehhe

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry