Carmen24l
Fanka BB :)
Nie dziekuje [emoji14]AAaaaha cóż za mocne postanowienie hehe trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziekuje [emoji14]AAaaaha cóż za mocne postanowienie hehe trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła
Oczywiście wiesz ze co miesiąc trzymam za Ciebie kciuki i wierzę w Twoje podupczone cykle kiedy testujesz? Ja na twoim miejscu już bym testowala codziennieZa mnie tez trzymać , zeby cos z tego podupczonego cyklu moze sie jeszcze cos wydarzyło hehe [emoji23][emoji4]
Ja tam na te twoje wykresy patrzę z przymrużeniem oka dziwny taki drugi spadekmajka testowałam wczoraj czy przed wczoraj, ale z wykresu widzisz wynika , ze owu byla pozno adzis 6dpo... , wiec poczekam jeszcze , szkoda mi testów, a za pewne i tak doopa blada będzie , dziś niby 30dc ale jak dostane @ w 39 to będzie super [emoji23][emoji23]
Ale wiesz ponad linią nie było , więc owu nie było ... A u mnie spadek na owu jest zawsze najniższy a potem rośnie no i ponad kreskę coś jest , więc owu musiało być właśnie wtedy... No ale oczywiście , nie obraziła bym się jakbym jutro @ dostala hehe [emoji6]Ja tam na te twoje wykresy patrzę z przymrużeniem oka dziwny taki drugi spadek
A no już kumam może i tak ale przyjmijmy wersję bez okresu w ogóleAle wiesz ponad linią nie było , więc owu nie było ... A u mnie spadek na owu jest zawsze najniższy a potem rośnie no i ponad kreskę coś jest , więc owu musiało być właśnie wtedy... No ale oczywiście , nie obraziła bym się jakbym jutro @ dostala hehe [emoji6]
Dzięki oczywiście leżę tylko nie wiem ile wytrzymamMajka trzymam kciuki zeby wszystko dobrze bylo. Ty chyba teraz powinnas lezec i odpoczywac [emoji6]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom