reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania hehehe jutro na przywitanie małża kup ooo [emoji123]

wff2krhmvaem9yip.png
Ogólnie wole wino, ale to brzmi kusząco [emoji16]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Mania wino dobre , ale od czasu do czasu taki drineczek super pyszny takie monte&kinderbueno hehe [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
A pewnie, trzeba próbować nowych rzeczy[emoji106]
A tymczasem uciekam spać, bo rano trzeba wstać, popracować [emoji16]
Dobrej nocy dla wszystkich[emoji112]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już w pracy. Dziś 27 dc, więc stąpam już po cienkim lodzie. Obstawiam, że w ciągu 3 dni małpa przylezie.Czuje się jak tykająca bomba.
Wczoraj pani z przedszkola (po wizycie pań psycholożek z poradni ) powiedziała, że wszystkie stwierdziły jednomyślnie, że syn jest bardzo inteligenty, przewyższa wszystkie dzieci w swojej grupie (a wszystkie to 4-tki) ale emocjonalnie jest na poziomie 3-latka, najgorzej w grupie, musi być zawsze pierwszy, najlepszy, jego musi być na wierzchu, jak nie dostaje co chce to się wnerwia, ostatnio płakał w przedszkolu przez 40 min. (gdzie w domu już dawno nie widziałam go płaczącego, już nawet nie pamiętam jak płacze). Powiedziały, że jest nadpobudliwy, ładnie skupia się jak ma do czynienia z pracami plastycznymi, że wtedy go po prostu nie ma, tak bardzo jest wtedy wyciszony i skoncentrowany. No niby talent plastyczny jakiś widzą (ja go tam nie widzę). Jak pracuje z panią indywidualnie to też jest super. Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Jedno jest pewne na pewno szybciej go nie poślę do przedszkola.Muszę znów wrócić do poradni.
Maziajka ja też zawsze podobnie reaguję w dniu wizyty do ginki. Powodzenia na wizycie.
Nessi kolorek super. Teraz na jesień idealny.
Xbum melduj się z temperaturką.

Do góry