reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi tak czytalam opinie , ze on bardziej czerwony wychodzi , a po 2-3 myciach choć jest to kolor trwaly sie splukuje i jest taki rudawy hmm sprobujemy , ale jutro z ranca [emoji5] jeszcze w moim blondzie skocze do sklepu hehe [emoji23]
Też jestem blada i nawet czarny mialam [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png
Ty masz dobre wyjście do tego koloru, bo z blondu idziesz :) A ja jak wyjdę z brązu to wyjdzie mi marchewkowy na siwych ;P

reklama
Nie zdążyłam! Bum szalejesz nie mogłaś sobie najpierw rudych pasemek zrobić? Mi się ogólnie podoba taki kolor ale za szybko się splukuje a ja ostatnio miałam fest czerwień a teraz nie mogę zejść na brąz

Manka nie lubię pasemek hehe , ja wiem ze sie wyplykuje szybko , bo mialam iczerwony i rudy juz i fiolet i wiele innych [emoji38]
Choć czerwone bardzooo mi się podobały, ale takie tylko tydz były [emoji19]
1477246901577.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477246901577.jpg
    1477246901577.jpg
    110 KB · Wyświetleń: 248
Manka nie lubię pasemek hehe , ja wiem ze sie wyplykuje szybko , bo mialam iczerwony i rudy juz i fiolet i wiele innych [emoji38]
Choć czerwone bardzooo mi się podobały, ale takie tylko tydz były [emoji19]Zobacz załącznik 779713

wff2krhmvaem9yip.png
U lala Twój mąż będzie mieć dzisiaj nową boginie seksu! Każda potrzebuje zmian wiem coś o tym ;)

Majka ciekawe jakie wyjdą [emoji50] ja chcialam jaśniejsza wziasc , P stwierdzil , ze ten kolor ładniejszy , więc jak coś będzie na niego [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry