reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mi się chce wyc, niech ten czas do @ szybiej leci...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Serio czasem mam dość z P zbytnio nie gadam o tym a płacze jak idę się kąpać bo nikogo nie ma , z miesiąca na miesiąc mam dość i boję się , że znów ten cykl będzie jakiś długi ... [emoji17]

wff2krhmvaem9yip.png
Wiem co czujesz, też płakałam jak zaczęłam plamić że to koniec, znów nic z tego ale w sumie to nigdy do końca nie straciłam nadziei. Głowa do góry, zrób coś dla siebie, czekoladke zjedz i włącz pozytywne myślenie ;)

Ooj jakbym o sobie czytala...u mnie leci czwarty cykl.....hmmmm dla "kogos" dopiero 4ty a dla "mnie" az czwarty.
Maz do mnie wczoraj tez mowil : ale dziwne ze z mala zaszlas od razu a teraz jeszcze nic.
Troche mu dogryzlam w sensie ze mowilam mu ze mogl sie szybciej do roboty brac a nie teraz. Zawsze mialam cos z.jajnikami no a teraz od dluzszego czasu mam pcos wiec powiedzialam ze nie ma co sie dziwic. Moze prawda jest taka ze nawet nie mam owu nawet jak test pozytywny wychodzi...modle sie,prosze ale moze nie jest mi dane mniec dwojke dzieci [emoji26][emoji17]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Ooj jakbym o sobie czytala...u mnie leci czwarty cykl.....hmmmm dla "kogos" dopiero 4ty a dla "mnie" az czwarty.
Maz do mnie wczoraj tez mowil : ale dziwne ze z mala zaszlas od razu a teraz jeszcze nic.
Troche mu dogryzlam w sensie ze mowilam mu ze mogl sie szybciej do roboty brac a nie teraz. Zawsze mialam cos z.jajnikami no a teraz od dluzszego czasu mam pcos wiec powiedzialam ze nie ma co sie dziwic. Moze prawda jest taka ze nawet nie mam owu nawet jak test pozytywny wychodzi...modle sie,prosze ale moze nie jest mi dane mniec dwojke dzieci [emoji26][emoji17]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Chyba macie burzę hormonów albo to zakaźne. Główki do góry, w końcu się uda!

Maziajka ja to chyba bym wolała , iść spać i obudzić się na @ [emoji38]

Hormony buzuja , ale co zrobić hehe [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry